Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
kruszynka pisze:Tesia oooo na festiwalu ,fajna sprawa ja też bym potańczyła Medi i też wiem z kim czyli dziewczyny jak wiadomo z kim to tylko pakować walizę i na .....festiwal
Tym razem jestem baardzo za I mam nadzieję ,że wygram "wojnę domową "i pojadę
Ale musicie pójść na miejscu Tesiu po nie do kasy cyganów i tam dostaniecie opaski na rękę ,pilnujcie by były na dwa dni(rózny kolor) bo może być wpadka i dostaniecie na jeden dzień.
kruszynka pisze:Ale musicie pójść na miejscu Tesiu po nie do kasy cyganów i tam dostaniecie opaski na rękę ,pilnujcie by były na dwa dni(rózny kolor) bo może być wpadka i dostaniecie na jeden dzień.
Dziękuję za podpowiedź Zwrócę na to uwagę
Obawiam się tylko czy nie za duże przeludnienie będzie przez te dwa dni w Ciechu