kolejka do sanatorium 2013 rok
Re: kolejka do sanatorium 2013 rok
-
Rachel
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Moje skierowanie w zeszłym tygodniu zostało wysłane przez NFZ do weryfikacji. Dzisiaj właśnie byłam na wizycie lekarskiej po czym Pani doktor oddała mi moje skierowanie mówiąc tym samym abym odesłała sama do funduszu. Oczywiście wypełniając wcześniej "cokolwiek". Mam w tej chwili przed sobą to skierowanie. Doktor kierująca mnie do sanatorium 05.09.2011 zaznaczyła miejscowość nadmorską, zaś w ocenie celowości skierowania na leczenie uzdrowiskowe wpisane są 4 proponowane miejscowości: Świnoujście, Sopot, Wieniec i Inowrocław. Najprawdopodobniej otrzymam skierowanie latem, wszak numer z którym odesłano do weryfikacji wynosił 7000. Obawiam się, że złośliwość ludzka weźmie górę i nie otrzymam do miejscowości nadmorskiej tylko do jednej z dwóch: Inowrocław lub Wieniec-Zdrój.
Czy ja mogłabym zadzwonić i poprosić o skierowanie mnie nad morze, wszak moja Pani doktor właśnie miejscowość nadmorską napisała. Czy ktoś był w podobnej do tej sytuacji? Także nie wiem czy powinnam zadzwonić gdyby dajmy na to skierowali mnie w czerwcu lub lipcu a ja chciałabym w drugiej połowie sierpnia.
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękowano: 1 raz
-
anka23_07swkrzyskie
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 kwie 2013 13:06
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
-
samanta
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 29 lip 2012 16:55
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
-
Rachel
- Przyjaciel forum

-
forumowicz
-
Rachel
- Przyjaciel forum

-
Rachel
- Przyjaciel forum

Basiu, Dąbki to cudowna miejscowość, przepięknie położona. Och jak ja Ci zazdroszczę. Tak bardzo chciałabym tam wyjechać. To niedaleko Darłowa, miejscowości w której w dzieciństwie często bywałam. To nie jakaś tak Zatoka, to otwarte morze, mikroklimat6basia6 pisze:Rachel ja miałam podobnie. Lekarz wyznaczył mi morze a dali mi Rabkę Zdrój. Załatwiłam od razu zaświadczenie od lekarza rodzinnego, że mam nadciśnienie i zmienili mi na Dąbki /bo tak bardzo chciałam to morze/, no i chyba ta zamiana nie wyjdzie mi na dobre. Nikt na tym forum nie pisze o tym miejscu i nie ma osoby która by w tym terminie jechała /04.06.-25.06./ mimo, że wysłałam posty z zapytaniem. Jestem teraz zniesmaczona i nie mam już ochoty na wyjazd. Z tego co wiem to te Dąbki to mała wiochaPozdrawiam i życzę szybkiego i udanego przydziału
![]()