Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To ja się piszę na tą grochówkę,bo taka kucharka ze mnie,że nigdy mi nie wychodzi
Łycha zawsze stoi na baczność,a jak ją przerzedzę, to już traci smak
Mnie też słoneczko świeci... może na podwórko czas wyjść i coś grzebnąć ;
Dzień dobry
Pogodny ,chłodny dzień ,słoneczko klaruje się
Prace domowe wcześnie zakończone ,obiad też
Zmykam do ogrodu ,tak zaplanowane ,pogoda dopisuje
Wieczorem odpoczynek ,tyle pozostaje dnia
Spokojnej pogodnej soboty ,pozdrawiam .
Dzień dobry w piękny, słoneczny dzień zapowiada się cieplutkoooo, trza coś z burzą na głowie zrobić do zobaczenia później a taką grochówkę tez bym wciągnęła, wieki nie jadłam
Dzień dobry
Nucia w grochówce łycha ma stać … ja podziękuję bo dwa dni miałam fasolówkę. Dziś rosół pyrka na kolejne dwa dni.
Pogoda piękna, jakiś spacerek trzeba zaliczyć.
Hejka, hejka
Pogoda cudna. Wiosna jak nic zastukała do drzwi
U mnie wybór w jadle bo nagotowane na zapas, tylko odgrzać
Jakoś nie umiem się przestawić by gotować w mniejszych ilościach zawsze było dużo bo i osób też...