Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry ,
u mnie też zimno , chociaż tak może jeszcze być bardzo się chce ciepła
To medyczny dzień masz Martinko - powodzenia ,
Muszę dzisiaj sprawdzić rozpiskę świąteczną żeby nic mi nie umknęło
Najpierw zapuszczałam korzenie w poradni dermatologicznej teraz kwitnę i czekam na badanie MRI.
Ale zaliczyłam MacDonalda i nie jestem głodna przynajmniej . Kalorii tyle co trzeba pochlonęłam
Jak na 18 wrócę do domu to będzie pięknie 12 godz. w trasie.
Pozdrawiam serdecznie
.Skluta w 2 przeguby rąk bo w jedną żyłę nie leci. Powstaniec wojenny zabandażowany
Dzień dobry
Pochmurny ,chłodny dzień ,też na minusie
Roślinka ,trzeba zabezpieczyć ,przenieś w ciepłe miejsce
Przygotowania do Wielkanocy
Matinka ,takie medyczne opcje ,dobrze że po
W pracy ,szara codzienność ,pozdrawiam pogodnego dnia
Heloł
Ja dziś dopiero zaglądam, bo dzień mocno zajęty miałam . Rano wycieczka na przyjazną Lubelszczyznę, trzeba było trochę regionalnych dobroci przywieźć. Groby odwiedzone, znicze płoną, fryzjer zaliczony
Generalnie do świąt prawie gotowa jestem… zostało pieczenie mięsiw, ostatnie zakupy zieleniny, kwiatów i odbiór ciast z cukierni. Barszcz i sałatki to na ostatnią chwilę. Jutro paznokietki i luzik.