Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Zimna noc poranek ,dobrze że pogodny chłodny dzień
Martinka zagościła ,poranną kawusię pozostawiła
Fartowy dzień ,taka inna potrzeba ,nie ma tak dobrze
Hello pogaduchy ,cisza w temacie
Spokojnego ,pogodnego dnia ,pozdrawiam.
Dzień dobry ,
tak , zimno dzisiaj , w stopy zmarzłam , po krzyżu też mi pociągnęło- trzeba będzie się chyba wieczorem rozgrzać
teraz to tylko herbatka została
dobrego dnia
Dzień dobry
U mnie armagedon , zachciało mi się zmieniać łóżko i przemeblowywać pokój. Dziś dostałam informacje, że mebel przybędzie jutro.
Na szczęście już wszystko przygotowane. Stare spanie zlikwidowane, pokój wysprzątany , tylko wstawić nówkę.
Nie powiem trochę napracowałem się
Felice
My Kobiety tak mamy - porzadki wiosenne
Ja wczoraj walczyłam w szafach z łachami a dzisiaj na pocieszenie i ból kręgosłupa przyszła mi zamówiona całkiem fajna kiecka letnia.