Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Słońce po całości na wybrzeżu...
Felice toż Ty prawie jak ogrodnik normalnie hektary obsadzilaś
Ja dziś tak jak Wy nic,no prawie...posieję takie wdzięczne kwiatuszki kosmosy, będzie spokój do listopada
Miłego świętowania
Dzień dobry
Kobietki kochane lubię kwiaty, a balkon niemały jest. Zdziwiłybyście się bo w tej chwili to prawie tego nie widać. Roślinkom trzeba dać czas na rozrośnięcie się. Kiedyś jeszcze miałam kilka dużych donic z iglakami, które osiągnęły prawie 2 metry. Niestety mrówki wlazły na 2 piętro i zrobiły sobie ucztę w korzeniach. Następnych już nie wsadziłam …
Dzień dobry Pogaduszki
Wczoraj dzień rodzinny i odpoczynek a dzisiaj do pracy. Słabo bym powiedziała ale cóż, taki live. Pozdrawiam Tych co muszą i tych co nie muszą wychodzić z domu. Pogoda sloneczko i 16 st na termometrze się szykuje.
Miłego dnia
Jak wstaniecie to kawa i herbatka Zapraszam.
Dzień dobry
Chłodna noc poranek <pogodny słoneczny dzień
Jeszcze zimne ogrodnicy <Zośki oczekuje zawsze się sprawdza pogoda
Koniec weekendu dla mnie grille inne
Praca codzienność <wyjazd oczekuje
Basiu tatar to zawsze inność <dawno nie konsumowała
Spokojnego <pogodnego dnia <pozdrawiam>
Cześć pogaduchy. Jak już zajrzałam na forum to wypada się przywitać. Dzisiaj luzik w pracy. Słoneczko pięknie świeci, aż żal siedzieć w murach.
Pięknego słonecznego dnia wszystkim życzę.