ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Smacznego snu i dobranoc :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , widzę że znowu przeciągasz pójście do spania :oops: . Może poranne śniadanka do łóżka zmobilizują Cię do wcześniejszego odpoczynku :) ...... albo i nie ;) .
Jesiennie się robi, ale na razie przyjemnie i może złota polska zagości na dłużej :) .
A na razie śniadanko i przygotowania do sesji :lol: .
Przyjemny dzień na relaksację, miłego spacerku i dnia :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Tylko próbuję rozciągnąć dobę, by dłuższa była, ale skubana jest uparta i obstaje przy 24 h. ;) :lol:
Dzień dobry! :D Ale mi się pospało. Chyba organizm chciał nadrobić za cały tydzień. :?
Śniadanko zjem w porze obiadu, a teraz pędzę do zadań rozmaitych.
Udanej sesji, życzę czym kolwiek się będziesz zajmował. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wczoraj mi umknął ten post. :roll:
ANDY12345 pisze: 28 wrz 2024 23:18 Może z potopu albo Potopu :lol: .
Hanks jak i Eastwood jako wykonawcy czy jako reżyserzy robią super filmy. W ogóle USA robi świetne filmy z fabułą i to z niczego :lol: .
Dziękuję, będą i filmy i dokumenty i popularno-naukowe i pewnie też trochę polityki :) ........ w zależności od daty przydatności do oglądania :lol: .
"Było minęło, po co do tego wracać. Wyjmiesz oko, oka nie wyjmiesz." ;) :lol:
A wiesz, że podczas oglądania właśnie miałam myśl, że w tej roli świetnie by też pasował Eastwood? :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki :D , sesja będzie udana jak prądu nie wyłączą :lol: .
Trzeba by się grawitacją pobawić, to na pewno doba inną długość by miała :lol: . Albo czarną dziurą :D ...... przy niej naprawdę czas się zmienia ;) .
A ja obiad w porze kolacji :lol: .
Cieszy mnie, że się wyspałaś i podładowana w nowy tydzień wejdziesz. Jeszcze spacer po lesie i darmowa, naturalna aromaterapia i będziesz jak nowo narodzona :D .
Odkąd Eastwood "wydoroślał" z Brudnego Harry`ego i zaczął reżyserować, to jego filmy zmieniły dynamikę i narrację co uważam za duży plus. Zresztą w tamtych czasach tego typu filmy cieszyły się bardzo dużą oglądalnością i w jego wydaniu nie były li tylko zwykłym mordobiciem :lol: .
Może podświadomie przyszedł Ci niedawno oglądany film z jego udziałem...... "Przemytnik" :) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czarne dziury zostawię astrofizykom, sama tam się pchać nie będę. Za gęsta tam atmosfera. ;) :lol:

A to z tym obiadem, to się idealnie zgramy. :lol:

A jeszcze bardziej z Gran
Torino. :D

W lesie ruch jak na Marszałkowskiej. "Jeżdżą jak popękane". :) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gęstą atmosferę zostawię astrofizykom. Za to przy czarnej zostanę ;) ........ bo za bardzo jest przyjemna :D .
Sesja na dziś skończona :roll: ...... dwa Wojewódzkie, dwa fabularne, dwa przyrodnicze i jeden o wszechświecie zaliczone :lol: .
Z reguły jak w niedzielę pogoda, to wielu chętnych na spacery i te leśne też :) ........ grzybki zostawili ?
Pora kolacji się zbliża, to przygotowania będę robił. Nóż mam w ręce, masz coś do pokrojenia ? :P .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A to żeś naskładał tego prasowania. ;) :lol:
Pogoda była całe lato, a i zimą też bywa ładnie i takich tłumów nie widziałam w tamtym miejscu. Po prostu wszyscy się na grzyby rzucili, dlatego ja już nie szukałam, zrobiłam sobie szybki marsz zamiast powolnego spaceru. :D
A wiesz, że mam co kroić. :P Właśnie się będę zabierać za gotowanie dyniowej na jutro, więc trzeba obrać i pokroić dynię, o dodatkach nie wspomnę. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przecież mówiłem, że brakuje mi czasu, albo pogoda nie ta :oops: . Jeszcze z połowa została :lol: , ale tylko koszule :P .
Ostatnio w Szkiełku wiele osób informowało, że w ich okolicach jest sporo grzybów. Może wielu oglądaczy Szkiełka wyruszyło na grzybobranie :lol: .
Najlepiej robić z hokkaido, bo nie obiera się ze skóry. Miałem doświadczenie zrobić i zwykłą pokroić w dużą kostkę, a dopiero po ugotowaniu obrać. Na razie doświadczenie jest w fazie zapomnienia :oops: ...... w zamrażalniku jest jeszcze dużo zupki :lol: .
To już lecę z tasakiem ;) ...... dodatki to pikuś :P :lol: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może tak być, że magia tv działa. :D
Dynię mam taką jak :D a mi urosła z nasion, które dostałam, więc nie wybrzydzam, bo to nie problem.
Obierać po ugotowaniu, moim zdaniem gorsza opcja. :oops: Dynię po wydrążeniu kroję na łódeczki, a potem ostrym nożem, skrawam skórkę. Potem wystarczy już tylko kroić na kawałki. Jak się to robiło iks razy, to idzie już sprawnie. :D
ODPOWIEDZ