Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pogodowo super, dziś grill u przyjaciół, wieczorem trzeba nieco pokaprysić w Kaprysie. Wczoraj imprezka była przednia, dziś myślę będzie podobnie. Fajnego czasu tym co w domu, tym co na wycieczkach i w innych miejscach.
Dzień dobry
Pobudka pogaduszki ,szkoda dnia
Kolejny upalny słoneczny dzień
Pogoda wykorzystana ,wyjazd jezioro Skorzęcin
Deszcz nie pada ,susza
Lądek miło spędza czas ,dużo wypoczynku ,inne atrakcje
Nie ma tak dobrze ,codzienność
Miłej spędzonej niedzieli ,pozdrawiam. https://www.youtube.com/watch?v=IAxryyO13n4
Dzień dobry, dzień dobry ,
teraz już wiem kto mnie przed 6 obudził
ale nie dałam się , zmusiłam oko do przymknięcia
dobrego dnia , takiego jak się chce
Też przed 6 wstałam, Basiu, ale już nie przymykałam oka
Wzięłam laptopa w obroty i do 8 żeśmy sobie pozwolili na leniuchowanie
Słonecznych dni ciąg dalszy, po obiedzie będzie pewnie leżakowanie wśród krzaków
Dzień dobry Pogaduszki
Nutka leniuchuje w krzakach , inni
zadowolają się w sobie znanych okolicznościach przyrody. Ech ciepła sloneczna Niedziela. Pozdrawiam leniuchujących Odpoczynek wskazany
Witajcie
Dzisiejszy dzień spędzony z córcią i wnukami przyniósł mi moc radosnych chwil. Nie było czasu na neta
Pogoda dopisała więc był cudny spacer po Geoparku...
Teraz odpoczynek dla opuchniętych nóg...