Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
oj spało się, spało dzisiaj
jakieś sny miałam , ktoś głodny? , mogę kanapkę zrobić , herbatka czarna i gorąca - zapraszam
Wczoraj spotkanko bardzo miłe , a później "szlajanko" po mieście , ale do domku wróciłam sama
Pozdrawiam w ciepłą Niedzielę
Basiu ta osoba od szlajania po mieście powinna Ciebie odprowadzić. Tyle się słyszy Dobrze że jesteś całą i zdrowa. Miłego dnia
Niedzielne dzień dobry
Wczoraj u nas było multum imprez ale jakoś nie miałam chęci ruszać w tłum. W domku spokojny lajtowy wieczór. Fajnego dnia wszystkim życzę.
Dzień dobry .
Upalny ,słoneczny dzień ,po deszczu
Niedziela , świętujemy ,wolne odpoczynek
Trzeba pogodę ,wykorzystać nad jeziorem
Czas pakowania ,wyjazdu Skorzęcin
Miło spędzajcie dzień ,dużo wypoczynku ,pozdrawiam.