Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Tak,tak ja w blokach startowych wczoraj fryz dziś stomatolog długo czekam na prywatna wizytę pazurki i fruuu Walizka już czeka ...3 tyg to jednak trzeba trochę tego
Dziewczyny czekają że złożeniem wniosku,teraz to nie wiadomo co i jak W pomorskim złożyła dziewczyna osobiście to czas oczekiwania 7 miesięcy czyli zimnoo jeszcze
Pogoda ładna pełnia lata życzę Wam miłego dnia
I tego się właśnie obawiam,Atinko przed zimą złożę wniosek, to się w maju wyruszy
A Tobie samych pięknych dni w tym Ciechocinku , niech Ci uśmiech zadowolenia nie znika z twarzy
Kiedy ta Ewszka tu weszła, to nawet nie wiem cichaczem chyba
Nie ma co sobie tą reformą zawracać głowy. Znając życie będzie to następny niewypał
Tak jak jest, to wydaje mi się, że nie przejdzie..... niejedna poprawka tej reformy będzie