Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mirabella pisze:Fundusz ma na to miesiąc
Musisz iść się do lekarza wystawiającego wniosek .....bez Ciebie weryfikacji nie będzie.
u mnie taka weryfikacja odbywa sie bez udziału potncjalengo kuracjusza. fundusz odsyła skieriwanie do lekarza, który je wystawił, a ja dostaję tylko informację że skierowanie zsstało zwrócone do weryfikcji. tak ze różnie to jak widać wygląda. a swoja droga późno odesłąli to skireroanie skoro minęo już 21 miesięcy. prawdopodobnie zaraz po zwrocie do funduszu będzie termin. u mnie tak było
Ja jestem z dolnośląskiego. W inf. otrzymanej po złoźeniu wniosku miałem napisane,że czas oczekiwania wynosi 22-24 m. Mam nadzieję,że dostanę zaraz po weryfikacji..tak jak napisałaś no ,chciałbym,źeby tak było:)
Tomasz_50 pisze:Witam Jestem tutaj ,,nowy,, Wybieram się do sanatorium, czekam juz 21 miesięcy i teraz jest napisane w przeglądarce ,ze moje skierowanie poszlo do weryfikacji...hmmm.... a ja chcę juz jechać Prosze napisać jak wygląda taka procedura , bo widzę ze z postów tutaj mozna wszystkiego sie dowiedzieć Pozdrawiam Tomek
Jeśli jesteś z mazowieckiego to jest szansa, że w jednym czasie wyjedziemy do sanatorium. Może nawet do jednego uzdrowiska? Kto wie, kto wie