ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Ale jeszcze więcej czasu, dlatego było pstryk ;) :lol: .
Ludzie od wielu tysięcy lat poszukują takiej drogi i metodami prób i błędów....... odkrywają inne rzeczy :lol: .
Trzeba chcieć, poświęcić się i swój czas i znaleźć odpowiedniego przewodnika, a nie szarlatana :roll: ....... który zamienia w sektę :evil: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Też dlatego tak tego czasu wciąż poszukuję, on jest na wagę złota. :D
Nie trzeba zaraz guru, aby pracować nad świadomością, ta wiedza jest dostępna, wystarczy po nią sięgnąć i z niej czerpać, a przede wszystkim testować, sprawdzać na sobie, czy z nami to rezonuje, bo każdy ma swoją drogę. Mało tego, ta wiedza jest w nas, tylko trzeba ją wydłubać. ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ale szukasz tego przewodnika. Nieważne czy namacalnie, czy przez książki, czy w necie. Ważne tak jak piszesz, żeby testować, sprawdzać na sobie, czy z nami to rezonuje, bo każdy ma swoją drogę, a nie bezmyślnie iść z modą :oops: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przewodnika nie szukam, szukam wiedzy i inspiracji, a te mogą dać oczywiście też inni ludzie, ale to nie znaczy, że stają się moimi przewodnikami. Kiedyś myślałam, że potrzebny jest przewodnik, aż odkryłam, że sama też mogę dojść do pewnej wiedzy, tylko trzeba być otwartym, uważnym i słuchać siebie. Później oczywiście okazało się, że odkryłam Amerykę w konserwie ;) :lol: , że już dawno inni do tego doszli, a nawet badania zrobili. :lol: Ale przecież nie o to chodzi kto pierwszy, a oto czy działa. :D A tak naprawdę zadziała wszystko, co sami uznamy za skuteczne. :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

I żeby nie było, że nie dbam o zdrowy sen :P, to powiem już dobranoc. :D Życzę kolorowych i bez pobudek w środku. ;) :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O przewodniku to myślałem w innym kontekście, nie jako o osobie. Jak idziesz na wycieczkę, to możesz iść z przewodnikiem osobą, albo z przewodnikiem jako mapą, poradnikiem. Różnicę między tymi przewodnikami sama na pewno widzisz :P .
Każdy we właściwym czasie........ dochodzi ;) :lol: .
No to się nagadałem :P :lol: ...... dziękuję i Tobie długiego i spokojnego snu :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , pobudka musi być :roll: ....... wtedy noc jest dłuższa ;) :lol: .
Pogoda piękna, a mnie się nic nie chce :oops: . Co będzie jak przyjdzie ta brzydka jesienna :roll: .
Na szczęście dzisiaj rozpoczynam zabiegi, to będę trochę rozchodził tę ospałość :) .
Dbaj o zdrowie, uskuteczniaj to co Ci odpowiada, a na razie miłego i słonecznego dnia, nie tylko w pracy :D :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć! :kwiat:
Ponoć pogoda tylko do końca tygodnia taka ładna będzie. Może coś w tym być, bo dom masowo szturmują biedronki i wtyki amerykańskie. To co się dzieje, jest niedoopowiedzenia. :o :shock: Szukają schronienia na zimę.
Pobudki dziś nie miałam naszczęście :D , bo dziękuję bardzo za takie wydłużanie nocy. :roll:
U mnie tak intensywnie, że nie ma czasu stwterdzić czy się chce czy nie :lol: , ale nie narzekam, bo dobrze idzie, oby tak dalej. :D
Miłego! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja na szczęście nie muszę szukać schronienia na zimę...... najwyżej pod kołderką ;) :lol: . Czyżbym już wyczuwał zmianę pogody...... czy tylko czasu :oops: :roll: .
Są różne sposoby wydłużania nocki ;) ...... tylko ranek też musi być długi :lol: .
Tylko nie zapomnij o taczkach ;) :lol: .
Ja już po pierwszych zabiegach, a Tobie niech dobrze idzie i żebyś się nie musiała uginać pod nawałem pracy, bo dopiero początek tygodnia :) :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Właśnie, kiedy zmiana czasu? :?
Gdy wiem, że ranek będzie leniwy czytaj długi, mam w nosie pobudki, w innym wypadku sobie nie życzę. :P
Oj niestety, kolejne dwa tygodnie stoją pod znakiem nawału pracy. :o :shock:
ODPOWIEDZ