Więc z grzeczności króciutko. Na początek odpowiem Mari K.
Jeździłem za komuny również i wstyd powiedzieć ale trafiają się jeszcze dzisiaj
Sanatoria o standardzie jak za wczesnego Gierka.
To, że za komuny funkcjonowały??
Za komuny wszystko "funkcjonowało" aż się wyfunkcjonowało.
Napisałem wcześniej:
Co tu jeszcze tłumaczyć. Uczepisz się jednego zdania i piszesz, że to bzdura.Przy dzisiejszej gospodarce rynkowej, bez dotacji
przetrwały by jedynie nieliczne.
Podobnie ma się sprawa z komercją. Gdyby była jedynie komercja sytuacja była by podobna.
Niech ci będzie że jest po równo. Co mi tam. Napisałem jakie mam zdanie odnośnie komercji i sanatoriów w ogóle i na tym koniec.
Twoje zdanie jest, że po równo więc ja napiszę, że to totalna bzdura.
Macie ochotę wałkować ile to dopłaciło NFZ do waszego turnusu i że powinniście mieć po równo jak komercyjni to sobie wałkujcie.
Do Felice;
To źle mniemasz. Pisałem o tym wielokrotnie, ale przypomnę..Mniemam,że jeździsz do Arki w ścisłym sezonie płacąc te 12 tysięcy.
Prywatnie jeżdżę w maj- czerwiec lub wrzesień i płacę 1400 do 2000 za dwutygodniowy turnus.
O Arce napisałem kilka razy dlatego, że ciągle piszecie- między innymi Maria K, że jest po równo. No to podałem przykład jak to jest po równo.
Nie ma tu nic do rzeczy, że obiekt jest nowy.
JEST TO PRYWATNY HOTEL i....
Miłe Panie: Maria K i Felice. Wam się nie podoba to co piszę, wręcz uważacie, ze piszę bzdury.
No to powiem Wam, że otrzymałem mnóstwo podziękowań za takie, a nie inne postrzeganie problemu i takie , anie inne pisanie o tym.
Naprawdę zdziwiły byście się ile tych podziękowań było, a negatywnej oceny... żadnej.
Może któraś z Pań kliknie negatywne, albo i obie???