Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Jadę miesiąc wcześniej,29 maja..,na 4 tygodnie.
Powoli zaczynam myśleć o pakowaniu,by niczego nie zapomnieć. Też zaglądam,ale ostatnio mało nowości się pokazuje.A na innych grupach tylko "super i super".,a konkretów brak.Takich opisów,jak w tym wątku,nie widziałam nigdzie.
.
Jestem juz 4 dzień.Powoli ogarnęłam prawie wszystkie zabiegi.Mieszkam na IV piętrze w A1,to trochę najeżdżę się windami.Jest nieżle.Nowy budynek już chyba gotowy,prezenuje się dużo lepiej,otoczenie zadbane,pewnie niebawem się zaludni.Pogoda taka sobie,ale jest ciepło.
Dobrego pobytu Narewki!
Jak będziesz miała chwilę to napisz co warto wiedzieć - zaczynam zaraz po Tobie- 29.06. Czy klima działa w A1? Czy rower można gdzieś schować bezpiecznie? Czego z popularnych rzeczy brak na wyposażeniu w A1?
Wykorzystaj dobrze czas