Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kobiety kupują szykowne butki i ciuszki, a ja też szykuję się na napłynięcie wiosny- nabyłem wysokie kalosze i 2-osobowy kajak, trzeba w końcu czymś do Buska dopłynąć, w związku z powyższym mam jedno wolne miejsce, warunkiem jest posiadanie kamizelki ratunkowej niezbędnej w razie wypadnięcia za burtę- na sternika nie ma co liczyć bo nie w pełni skończył rehabilitację i nawet w wodzie nie ma co na niego liczyć w 100 %, pozdrawiam i zachęcam mimo wszystko do wspólnej wyprawy
Dobrze, że jeszcze to forum nie zasypane wiosennym śniegiem. Już nie podnieślibyśmy się z klimatycznej apatii .
Andrzeju do kajaka proponowałbym jeszcze łopaty do śniegu. W przypadku odwrotu zimy w maju z większą wydajnością
zastąpią wiosła. Jeśli jeszcze nie opatentowano wykorzystania pługa śnieżnego zawieszanego z przodu pływającego
obiektu to będę pierwszy .