Ale zbieg okoliczności , dzisiaj przy kolacji poznałam malinkę , moja współtowarzysze ze stołówki wyjechali dzisiaj po śniadaniu,a na kolację do mojego stolika przydział dostała nowa zmiana i właśnie i traf chciał , że znalazła się wśród nich malinka , bardzo miłą osoba , Życzę ci Malinko udanej kuracji , trafionych zabiegów a przede wszystkim udanego towarzystwa i mam nadzieję że bedziasz miała z kim pozwiedzać okolicę naprawdę warto . Pozdrawiammalinka77 pisze:Witam...wybieram się 6.03.14 do Polanicy do
wielkiej Pieniawy...poszpitalne skierowanie z NFZ bydgoszcz,,,śledzę każdy wpis dotyczący uzdrowiska...bardzo fajne i pomocne...tym bardziej.że jadę daleko i 1 raz...pozdrawiam i czekam na dalsze opisy...życzę miłej rehabilitacji...Halina
Polanica od 14-02-2014 r.
Re: Polanica od 14-02-2014 r.
Witaj białamewo, cieszę się że tutaj jesteś i jestem szczęśliwa,że byłaś razem ze mną w trudnych chwilach ( w tych bardzo radosnych równieżbialamewa pisze:Dziękuje Wam za Polanie. Początek był ciężki ale dzięki Beatce i Ani, Sebastianowi i innym sympatycznym osobom żal wyjeżdżać.
Czas wracać do rzeczywistości , niestety
- SEBUS78
- Kuracjusz

- Na forum od: 06 sty 2014 20:10
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1
Bea71 pisze:Hej Sebastian. Mam nadzieję,że szczęśliwie dotarłeś do domu. Miło było Cię poznać. Pozdrawiam.
Witaj Bea
Aniu i ja bardzo się cieszę,że mogłyśmy się poznać. Z wielkim sentymentem wspominam naszą pierwszą kawkęanusia153 pisze:Bardzo się cieszę , że Was poznałam , Bea, Sebus, Anastazja , Bialamewo dziękuję Wam za wspólnie spędzony czas , i chcę podziękować jeszcze naszym kolegom Heńkowi , Leszkowi za wspólne wycieczki w ciekawe miejsca .![]()
![]()
![]()
Czas wracać do rzeczywistości , niestety
Można na górę Igliczną dotrzeć samochodem kierując się Szklary .
[ obrazek zewnętrzny ] [ obrazek zewnętrzny ] Międzygóra - Wodospad Wilczki . Pięknie tam jest
[ obrazek zewnętrzny ] Most Karola w Kłodzku
[ obrazek zewnętrzny ] refektarz (jadalnia) w kłodzkim klasztorze franciszkanów.