Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bunia wstępnie rozmawiałam z panią z NFZ i powiedziała mi że wysyłają blisko miejsca zamieszkania czyli w moim przypadku wymieniła Ciechocinek,Inowrocław,Połczyn i Wieniec-Zdrój.Dla mnie najważniejsze to aby był w obiekcie basen resztę ...przeżyję z moim nastawieniem do życia
Atina pisze:Bunia wstępnie rozmawiałam z panią z NFZ i powiedziała mi że wysyłają blisko miejsca zamieszkania czyli w moim przypadku wymieniła Ciechocinek,Inowrocław,Połczyn i Wieniec-Zdrój.Dla mnie najważniejsze to aby był w obiekcie basen resztę ...przeżyję z moim nastawieniem do życia
Basen jest w Połczynie ale tylko w sanatorium Gryf.Życzę powodzenia
Ludwik zazdroszczę Ci tego wiosennego wyjazdu do Kołobrzegu. Dopiero co wróciłam z Kołobrzegu , a chętnie jechałabym znów. Mój pobyt był super udany. Czgo i Tobie życzę. Najbardziej smakowały mi desery i ciasto w kawiarni w Arce. Polecam.
Chyba tylko u mnie kolejka pędzi jak szalona a na stronach podlaskiego nfz piszą iż uległa skróceniu i obecnie wynosi ok. 18 a było 20m-cy. Wczoraj Pani zaproponowała mi wyjazd od razu w lutym ale wiadomo różnie to bywa niestety urlopu teraz "niet" a i słoneczka chciałabym by było więcej . Numerek już 2050 więc niedługo coś ustrzelę a może ktoś z forum też ....? Pozdrawiam
Warmińsko-Mazurski - obecny ! czuwa i liczy numerki
U mnie ponad 14 tys. Była 2 x Arka - Med Kołobrzeg, ciekawe co teraz (oj jeszcze sobie poczekam ) A tak na marginesie to w Arce było super!!!!!!!!!
Pozdrawiam !
Bunia Połczyn Gryf jest moim marzeniem na rehabilitację ,duży obiekt około 500 osób zabiegi na miejscu no i ...basen .Dziś zadzwoniłam do NFZ pani zapisała moją gotowość na zwroty...mają zadzwonić jak coś będzie.