Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na poszpitalne numerek mi rośnie jak ciasto drożdżowe
Małżowi za to spadł dzisiaj tylko 1 punkcik żeby tylko tyle sernik siadał
Ale już się Centrum Rehabilitacyjne o mnie upomniało
Witam bardzo serdecznie wszystkich na forum dawno mnie tu nie było ale już mam nadzieje że będę teraz często moje skierowanie 23 września poszło do weryfikacji a 9 listopada jestem już z powrotem na liście i numerki idą do przodu pozdrawiam wszystkich
renia54 pisze:Witam bardzo serdecznie wszystkich na forum dawno mnie tu nie było ale już mam nadzieje że będę teraz często moje skierowanie 23 września poszło do weryfikacji a 9 listopada jestem już z powrotem na liście i numerki idą do przodu pozdrawiam wszystkich
U mnie się ślimaczy Do weryfikacji poszło 1 października jest 19 listopad i ....cisza
Jaki masz teraz nr??
Nie wiem jak się dzisiaj mają numerki bo PRZERWA TECHNICZNA.
Wprowadzają nowości trzeba wpisać tekst z obrazka w białe pole, potem nr skierowania i potwierdzić. Dopiero wtedy zobaczymy swój numerek. Czemu to ma służyć to nie mam pojęcia
Wykonałam wszystkie czynności i zamiast mojego numerka moim oczom pokazał się komunikat o przerwie technicznej
renia54 pisze:Witaj kryzny na dzień dzisiejszy mam nr.30650
Ja 13 września miałam 38241 Reniu może dostaniemy w podobnym terminie albo nawet i razem :)
Pokazało się światełko w tunelu :) dzisiaj w przeglądarce pokazał się numerek ( 31034 )
Najchętniej to bym już pojechała
Mili państwo jak starać się o wyjazd ze zwrotów?
Po 44 dniach od odesłania skierowania po weryfikacji wróciłam do kolejeczki z numerem 33000 .....a upłyneło już 21 miesięcy od złożenia wniosku i jeszcze z rok czekania Do tego dodać te 12 miesięcy karencji po ostatnim wyjeżdzie to daje prawie co 4 lata wyjazd Brawo ...śląski nie ma sobie równych