ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: Kleinehexe »

A patyk czym strugany? :P
Lubię chodzić boso, ale bez przesady, masochistką nie jestem. :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Podejdź do sąsiada i pożycz :lol: .
A małe Murzyniątka biegają i nic sobie z tego nie robią ;) .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sąsiad w lesie? :o Chyba dzik. ;) :lol:
Mali Afrykańczycy po pierwsze są przyzwyczajeni, po drugie czy nic sobie z tego nie robią? :? Byłeś, pytałeś? :P Po trzecie już coraz rzadziej chodzą boso. :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A Cejrowskiego oglądałaś ? :P . Sam chodzi boso i przebywa wśród bosonogich :lol: . Postępuj według jego wskazówek, a za dzikiem nie będziesz musiała gonić.
Taaaa, robią japonki ze starych opon :lol: .
To co ? idziemy boso ?....... do łóżeczka :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ty już mi Cejrowskiego za wzór nie stawiaj. :roll:
Może sam popróbujesz, a później rad będziesz udzielał. :oops: :P
Recyklingują to, co Europa im zwali na ich ziemię. :roll:
To łóżeczka to boso, nie inaczej. :D
Dobranoc :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kolorowych :D .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Aaaaa tam, Rambo szedł tak jak stał i nie przejmował się butami....... w łóżku :lol: .
Cześć Aniołku :D , z jego pomysłów nie chcesz brać przykładu, Cejrowskiego to pewnie na Syberię byś wysłała, jak nie do diabła :lol: .
To może wzorcem będzie MacGyver :P ......... z tego pnia zrobiłby most, a przynajmniej kładkę :lol: .
Jak mówi przysłowie...... dobra rada nie zawada :P :lol: .
Tam wykorzystują co mają do samego końca - "dopóty dzban wodę nosi, póki się ucho nie urwie" i nawet jak to ucho się urwie, to sznurkiem obwiąże i dalej będzie nosił. A my się tak spańszczyliśmy, że nawet małej dziurki nie chce się zaszyć, tylko do kosza i po nowe do sklepu :evil: . Teraz nawet wiele rzeczy jest tak robione, że nie ma możliwości jej naprawy :roll: .
Telewizor już prawie trzydziestkę obchodzi, lodówka miała ponad dwadzieścia, pralka dochodzi do dwudziestki i jeden raz się zepsuła, gdzie sam ją naprawiłem, a koszt mnie wyniósł poniżej 2 (słownie dwóch) PLN.
Już od bardzo dawna prawie wszystkie remonty i naprawy robię sam, to proszę nie mówić......
Może sam popróbujesz, a później rad będziesz udzielał. :oops: :P
........ :P :lol: .
Nie wiem jak tam przepowiadacze prognozowali, ale u mnie pięknie słoneczko od rana świeci i tego Ci życzę oraz miłego i spokojnego rozpoczęcia tygodnia :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Do diabła, do diabła, on katolik, to jak najbardziej pasuje. :oops: Po cóż ludziom na Syberii jeszcze taki kłopot na głowę zwalać. ;) :lol:
Dzień dobry! :kwiat:
Niestety u mnie słoneczka to dziś było jak na lekarstwo. :roll:
A jakim cudem my od lasu do tematu remonty zaszli. :? :lol: Ty już remontów po lasach nie rób, chyba że Matka Natura Cię o to poprosi. :D
Mnie chodziło o to, żebyś najpierw sam buty z łyka gołymi rękoma zrobił, to później mnie nauczysz. :P
Już prędzej posłucham Beara Gryllsa niż Rambo czy MacGyvera, bo to jednak prawdziwa, a nie fikcyjna postać i survivalowiec. :D
Z resztą wypowiedzi się zgadzam w stu procentach. :D Dlatego np. lubię stare auta, które można na takiej dajmy właśnie Syberii za przeproszeniem młotkiem naprawić, tudzież szarą taśmą czy trytytką (oj i tak bywało), a nie z byle wymianą żarówki do serwisu trzeba pędzić. Poważniejsze naprawy to już przepadłeś, bez podpięcia pod komputer ani rusz. Wszystko specjalnie jest tak urządzane, żeby wyciągać od nas kasę i niewolników z nas robić. Zmuszają nas do kupowania nowych samochodów, niby w trosce o środowisko :roll: , tylko gdzie tu ekologia, jak tworzy się więcej śmieci. :? Przecież stare auta można by dostosować do wymogów emisji spalin. Nie wspomnę już o tym, że stare małe auto ma mniejsze spalanie niż duży nowoczesny SUV. Ale przecież tu nie o ekologię chodzi, a o biznes. To samo się tyczy tych niby ekologicznych elektryków. :roll: Może w to wierzyć tylko laik, który nie ma ochoty zgłębić tematu. :oops:
Miłego popołudnia! :kwiat: :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak to jak :roll: ...... po drodze :lol: .
W lasach nie będę remontów robił, natura sama sobie poradzi. A jak człowiek zacznie się łapami rozpychać, to goła ziemia zostaje :evil: .
Kolega co jakiś czas klnie, bo z byle pierdołą musi do serwisu jechać. A ja mu powtarzam: chciałeś ładny samochodzik ?........ to masz ładną zabawkę :P :lol: . Zobaczymy jak Unia wyegzekwuje swoje przepisy o naprawialności, zwłaszcza sprzętu rtv i agd.
Ja Ci tylko podpowiadam, a Ty i tak zrobisz po swojemu :lol: .
U mnie koło dziesiątej też słoneczko zaszło, a później deszczyk zaczął kropić.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przepraszam, ale jestem dziś zarobiona. :roll:
Dodam tylko a propos starych aut, że właśnie na YouTube pojawił się pierwszy odcinek relacji z podróży Arkadego Fiedlera maluchem przez Amerykę Południową. :D Wcześniej przejechał tym maluchem przez Afrykę i Azję. Obie serie też można obejrzeć na YouTube. Można, można. :D
ODPOWIEDZ