Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak-łaciate które konsumuję na całe 2.....procent ale nie wiem czego niezbędny składnik do porannych płatków-jestem za leniwy żeby wstawać rano więc braki uzupełniam ...nocą martwi mnie brak na Nocnych Agusi -mam nadzieję że nic złego jej się nie przytrafiło
Dzień był dzisiaj tak przykry że nie można było wyjść na spacer,dobrze że teraz już nie pada i można było się troszkę przewietrzyć,prognozy są optymistyczne i troszkę ciepełka jeszcze chyba przed Nami co do Agusi,to wykorzystałem swoje pomarańczowe uprawnienia i okazuje się że jest aktywna-to znaczy że wszystko jest OK
andrzej1955 pisze:Tak-łaciate które konsumuję na całe 2.....procent ale nie wiem czego niezbędny składnik do porannych płatków-jestem za leniwy żeby wstawać rano więc braki uzupełniam ...nocą martwi mnie brak na Nocnych Agusi -mam nadzieję że nic złego jej się nie przytrafiło