ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 10 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: ANDY12345 »

Wielokrotnie tak się zdarzało :roll: , kolorowych :kwiat: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 27 razy
Podziękowano: 74 razy

Post autor: Kleinehexe »

Zdarzyć się, a chcieć to dwie różne sprawy. :oops: :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Cześć Aniołku :D , a co ? chcesz zabaciarzyć przez całą nockę ;) :D .
Zakupy zrobione, przygotowania do śniadanka zaczęte, to teraz mogę Cię budzić....... Śniąca Królewno ;) :D . Pewnie będzie trudno, bo jak zwykle dopiero w południe jesteś już na chodzie :lol: .
Miłego i nie zabieganego, relaksuj się po wyczerpującym tygodniu :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie będę Cię z błędu wyprowadzać, skoro chcesz we mnie widzieć Śpiącą Królewnę ;) :oops: , tylko uprzedzam, jak chcesz mnie budzić, to do lasu będziesz się musiał pofatygować. Moża akurat Krasnoludki pójdą do pracy. :P :lol:
Dzień dobry! :kwiat: Szkoda, że nie śnieżny. :roll:
https://youtu.be/EVIuipb799Y?si=PU7_UiWniDVZaqaa
Ciekawą obserwację miałam na spacerze. Banda kruków dokazywała. Jedne w parach, inne w czwórce, ganiały się, podlatywały do siebie, kracząc przy tym, ale tak bym powiedziała, bez agresji. Nie mam pojęcia, co znaczy takie ich zachowanie. :? :D
Dziękuję :kwiat: , biorę się dalej do pracy, ale tak w pełnym spokoju i relaksie. :D
Tobie też tego życzę! :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Śniącą śniącą :P :lol: . To że śpisz długo, to ja wiem :roll: ....... ale jeszcze więcej śnisz :lol: .
Krasnalami mnie straszysz czy lasem ? :oops: . Dla chcącego nic trudnego :P ....... chyba że w dziewiczą puszczę się zaszyjesz ;) .
A propos krasnali, Wiedźmin atakuje w części czwartej :) . Tym razem nie będzie to on ale ona :D . Jeszcze nie wiadomo kiedy wyjdzie, przymiarki są na przyszły lub `26 rok.
Swawolą swawolą, bo śniegu nie ma, a zimno jest :roll: ....... a może wiosnę czują :lol: .
Dziękuję, owocnego relaksu :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, rzeczywiście, mózg przeczytał "Śpiącą". To dowód na to jak działają stereotypy. :D
Ciekawam, co to znaczy dla Ciebie długo spać? :?
Niczym nie straszę, lojalnie ostrzegam. :lol:
Tak, słyszałam o tym, ale ja nie gram w gry komputerowe, także nie jest to istotne dla mnie. Może jedynie fakt, że część fanów oburza się, że mają teraz się wcielić w postać kobiecą - Ciri. Zdaje się, że są to osoby, które nie pokusiły się, by zagłębić się w lekturę i nie wiedzą, że Ciri to postać chyba jeszcze ważniejsza niż sam Wiedźmin. Poza tym, jak to tak, kobieta?! Nie może być! :o :shock: ;)
Mikołaj przyniósł mi za to nową książkę Sapkowskiego "Rozdroże kroków. Wiedźmin ", która nie jest kontynuacją sagi, a jej początkiem. :D
Na razie oczekuje na swoją kolej, a że czasu mam niestety obecnie mało na czytaniem, to sobie poczeka na recenzję. :roll:
Tak to wyglądało jakby swawoliły. :D
Coś mnie leń dziś dopadł. :o Kompot z suszu stygnie i czeka na dosłodzenie miodem, a pięciolitrowy słój pełen owoców z kompotu na przerobienie, ale już po świętach. Barszcz pyrkoli i jeszcze tak z godzinę za nim będę go wykańczać. W planach jeszcze parę przekąsek i dań do zrobienia, a mnie się coś nie chce. :oops: :o Gdzie ten mój entuzjazm?! Kto mi go zajumał?! :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bo za szybko czytałaś :roll: .
Wiesz, że długo to pojęcie względne, ale w tym wypadku........ to jak się sama obudzisz ;) :oops: .
Dla mnie liczy się akcja, fabuła, wątki poboczne no i długość gry. W trójce w "Mafii" też główny bohater był z innej nacji niż włoska i wielu pomstowało...... chcieli grę porównać do historii :shock: .
A książka czy film działają na naszą wyobraźnię, wciągają fabułą i tutaj bardziej powinny trzymać się faktów........ zwłaszcza że jest dla szerokiego grona społeczeństwa.
Przepracowanie przepracowanie, powinnaś odpocząć nad dobrą książką czy filmem :D .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Kluczycie Waćpan, kluczycie z tą odpowiedzią naproste pytanie. :P :lol:
Na temat gier się nie wypowiadam, bo nie mam wiedzy. :D
Jeszcze dwa dni i odpocznę. :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A możesz mi powiedzieć jak kluczę ? :roll: , bo ja widzę prostą drogę, którą prosto kroczę :P .
Chciałem tylko zauważyć, że nie zawsze się przykłada dużą wagę tam gdzie potrzeba i na odwrót, a przecież to tylko gra służąca rozrywce.
Te dwa dni, to mogą Ci się rozciągnąć jak spagetti....... do Nowego Roku :roll: .
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zadałam pytanie:
Ciekawam, co to znaczy dla Ciebie długo spać? :?
Licząc na bardziej konkretną odpowiedź niż ta:
Wiesz, że długo to pojęcie względne, ale w tym wypadku........ to jak się sama obudzisz ;) :oops: .
Bo, że to jest pojęcie względne, to ja wiem i właśnie dlatego zapytowywuję. :P
Nie ma obaw, odpoczynek został ujęty w planach. :D
ODPOWIEDZ