Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie chciałem Melki straszyć ale łońskiego roku była w tym sanatorium nasza znajoma.
Mocno narzekała na codzienne dochodzenie na zabiegi do sąsiedniego obiektu znajdującego się w odległości ponad 120 schodów.
W pokoju miała szafę zamykaną na zakrzywionego gwoździa.
Ja tylko cytuję czyjąś opinię, być może na czas przyjazdu Melki podrasowano nie tylko tamtejszą Równicę.
Zaczekam z ciekawością na opinię Melki.
A nóż a widelec będziemy mieć swoistą relację z "sanatorium miłości" ?
Hey, poczułam się przywołana, muszę jednakowoż zakomunikować, iż Podczele nie dla mnie, czekam na rozpatrzenie odrzucenia skierowania przez balneologa, trochę to już trwa, ale jaką decyzję Ów podejmie...cóż, niestety nie wiem? pozdrawiam wyjeżdżających i nadal oczekujących, do których też dołączam