Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pewnie dużo skierowań wróciło po weryfikacji i stąd wzrost ,a nie spadek numerków.Byłam osobiście w NFZ w sprawie mojego sanatorium i otrzymałam odpowiedż ,każdego miesiąca województwo pomorskie otrzymuje około 1800 skierowań.Także w miesiącu powinno schodzić trochę więcej numerków,bo niektórzy rezygnują z leczenia niestety nie dopytałam ile to jest miesięcznie ,lecz według moich obserwacji w miesiącu był spadek cyrka 2000.Pozdrawiam oczekujących i życzę wytrwałości.
BarbaraSzczepanska pisze: 02 mar 2018 16:05
Dzisiaj zamiast w dół to nr w górę a jak u was ? Pozdrawiam wszystkich kuracjuszy czekających z pomorskiego i nie tylko