Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam serdecznie.Właśnie złożyłam wniosek do ZUS. woj łódzkie. Ciekawe na jaki miesiąc mi przyznają sanatorium z preferencji rentowej , jeśli oczywiście się zakwalifikuje oczywiście na komisji..
Jeśli Ktoś z mojego województwa teraz miał przyznany turnus to proszę o odp.
pozdrawiam wszystkich kuracjuszy. : Teresa
vvvvv 0987 pisze:Witam serdecznie.Właśnie złożyłam wniosek do ZUS. woj łódzkie. Ciekawe na jaki miesiąc mi przyznają sanatorium z preferencji rentowej , jeśli oczywiście się zakwalifikuje oczywiście na komisji..
vvvvv 0987 pisze:Witam serdecznie.Właśnie złożyłam wniosek do ZUS. woj łódzkie. Ciekawe na jaki miesiąc mi przyznają sanatorium z preferencji rentowej , jeśli oczywiście się zakwalifikuje oczywiście na komisji..
Wszystko zależy na jakie schorzenie i gdzie miejscami ZUS dysponuje. Ja miałam wyjazd już za 2 tygodnie po komisji rekrutacyjnej Pozdrawiam.
Witam Teresa na nszym forum nie dziękuj po to jesteśmy żeby
sobie przekazywać informacje . Nigdy z ZUS nie byłam nie odpowiem szkoda
Pozdrawiam poinformuj nas , jak dostaniesz przydział
Składałam 4 grudnia 2015 r, komisja 22 grudnia 2015r. Wyjazd 4 maj 2016 r miejscowość nadmorska.Napisz jaki kierunek leczenia to może coś bliżej podpowiemy.Łodzkie w nowej siedzibie jakby przychylniejsze