Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
ewiko
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2013 07:07
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Re: Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?

Post autor: ewiko »

Narewko, cieszę się razem z Tobą . Przy którym numerze otrzymałaś przydział?. Życzę Ci wspaniałego pobytu.....
Awatar użytkownika
Bogutka5
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lis 2014 13:28
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 7
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 4 razy

Post autor: Bogutka5 »

Narewka pisze:Wreszcie!!!! Po 24 miesiacach i 18 dniach oczekiwania, przy numerku 405 dostałam skierowanie . Kołobrzeg , Mewa, od 14 października.
Przechodzę do "walizkowych".Pozdrawiam
Narewko super, wyczekane, wystane wymarzone .... jesien nad morzem jest piekna, morze zawsze jest piekne. Wiem cos o tym. Wspaniałego pobytu zyczę.
Bogutka
Dagna
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sie 2013 14:37
Staż sanatoryjny: 9
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Dagna »

No pogratulować :D Ja nadal w 11 wagoniku, już 22 miesiąc czekania.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Zbyniu i Adelko byłam wczoraj w NFZ mazowieckim i namówili mnie do pozostania w kolejce i skorzystania ze zwrotów (obecnie mam nr 617) jeśli się uda. Z leczenia ambulatoryjnego w Solcu Zdroju nie mogę skorzystać bo mieli mały limit na to sanatorium. Zbigniew-I :) nie można telefonicznie zgłosić wniosku o leczenie ambulatoryjne . Ewentualnie można wysłać fax a najlepiej osobiście się zgłosić. Jeszcze raz bardzo Ci dziękuję za informacje w tej sprawie a Tobie Adelko za zainteresowanie -tak niedługo jestem z Wami na forum. Jest mi z Wami wszystkimi bardzo dobrze dzięki że jesteście. :serce: Jak tylko dostanę przydział lub coś ze zwrotów to dam znać. Napiszcie proszę jak wasza kolejeczka. :serce: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

baj-dorka :kwiat: , to teraz dzwoń codziennie o zwroty, ale i tak masz mały numerek. Ja po ośmiu miesiącach w kolejce mam bez mała 80 000 :D .
Awatar użytkownika
Adela
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 12 lip 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: Adela »

Baj-dorka :kwiat: to bardzo dobrze,że nie zrezygnowałaś :) tak niewiele korzystamy ze świadczeń NFZ i tak długo na nie czekamy,coraz dłużej :( wiem, ze trudno dodzwonić się o zwroty, ale próbuj :) i daj nam znak jak Ci idzie :) mnie Forum też dało wiele informacji i wsparcia :)
Wyjeżdżam do sanatorium za ok.6 tygodni :)
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

Serdecznie dziękuję za posty i miłe słowa i rady. Oczywiście będę dzwoniła w poniedziałek na zwroty. Mam mały numer ale to dlatego,że na nadmorskie i terminy będą listopadowe. Chcę pojechać wcześniej bo marnie się czuję.Mam nadzieję,że się uda. :D pozdrawiam serdecznie :) :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

baj-dorka pisze: Chcę pojechać wcześniej bo marnie się czuję.
baj-dorka :kwiat: Im szybciej zrozumiesz powiedzenie: "Pacjencie, chcesz być zdrowy? Lecz się sam". :lol: Tym lepiej dla Ciebie. Uwierz mi, jeśli znajdziesz w sobie dość siły i samozaparcia, potrafisz zrobić o wiele więcej dla swego zdrowia niż cała medycyna i farmacja tego świata razem wzięta. Dziewczyno, bierz się za siebie!!!!!!
forumowicz

Zbigniew-I Zrobiłam dotychczas dla swojego zdrowia SAMA bardzo dużo a ten wyjazd to kwestia wspomagania moich poczynań i zniwelowania w jakimś zakresie moich niedomagań.Dzięki za !!! :kwiat: :kwiat: :)
forumowicz

Witajcie! Jestem szczęściarą! Dodzwoniłam się na "zwroty" :shock: i udało się - jadę we wrześniu nad morze :D wszystkich gorąco pozdrawiam i odezwę się na pewno po powrocie. :serce: Chciałam zrezygnować a okazało się, że trzeba przeć do przodu i nie poddawać się. Zbyniu , Adelko i Remiku wielkie dzięki za dobre rady. :kwiat: :kwiat: :kwiat:
całuski i serdeczności ode mnie dla Was :) :serce:
ODPOWIEDZ