Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
.. a jednak jezyk polski TRUDNYM jest
Myślałem o kontynuacji Pracy bez przechodzenia na Emeryturę
W przypadku pracy powyżej ustawowego wieku jest dofinansowanie z Pfron
Czyli Macie Państwo RACJE - będąc Emerytem zakład nie dostanie dofinansowania z PFRON pomimo bycia ..recistą
okazuje się, że kalkulator zusowski liczy błędnie emerytury...
i dziwić się,że emeryci otrzymali "zapomogi" ( bo jak to inaczej nazwać ) a nie emerytury ...
a miało być pięknie...
Praca czy emerytura
hmmmm..... już niedługo.... i nie wiem co robić.
Z jednej strony nie chce mi sie pracować a z drugiej strony.........
....... nie chce mi się siedzieć w piżamie do 12.00 h w południe
Słoneczko, jak to co? Praca na emeryturze.
Oczywiście jak jest taka możliwość.
Ja pracuję w firmie w której pracuje kilku emerytów. Nawet mając blisko osiemdziesiątki.
Na dzień dzisiejszy, jak dzieci pytają mnie co będę robił na emeryturze, to odpowiadam, że będę pracował.
Oczywiście jak zdrowie pozwoli.