Hipokryt, jak jeszcze dostaniesz kolejny hit w paczce to będziesz musiał się na kurs językowy zapisać, żeby nam przetłumaczyć tekst piosenki
Sklepy i zakupy internetowe, czy korzystał ktoś?
Re: Sklepy i zakupy internetowe, czy korzystał ktoś?
Hipokryt, jak jeszcze dostaniesz kolejny hit w paczce to będziesz musiał się na kurs językowy zapisać, żeby nam przetłumaczyć tekst piosenki
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Internetowy zwykły sklep, czy korzystał ktoś?
O kim mówisz zbigniewie165zbigniew165 pisze: 20 gru 2020 20:57 Poproszę Moderatora forum o zablokowanie lub usuniecie tego tematu jako kryptoreklamy jakiegoś chińskiego sklepu.
Jeżeli chcą się reklamować, to niech wykupią u Administratora reklamę na forum.![]()
Temacik nadal żyje i jest po lekkim liftingu
Teraz tytuł wygląda jakby czas się zatrzymał jakieś 10-15 lat temu, gdy takie zakupy były nowością. Teraz to norma , bo kto z nas nie korzysta z bankowości internetowej tudzież zakupów online
Teraz to jest zwykła rzecz, zwłaszcza w dobie pandemii
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Sklepy i zakupy internetowe, czy korzystał ktoś niedawno?
Wróćmy do meritum tego tematu
Kilka dni temu po raz pierwszy kupiłem całkowicie on-line (pierwszy raz w życiu) wielkogabarytowy sprzęt AGD, czyli lodówkę
Trwało to kilka dni... i to oni mieli rację. Dowód zakupu, czyli e-faktura trafiła do mojej skrzynki mailowej do folderu SPAM i trudno było to odszukać. Okazało się, że kilka lat temu maile reklamowe z tego sklepu dodałem do niechcianych maili z powodu zbyt dużej ilości niechcianych ich ofert
Wniosek wydaje się być oczywisty - sprawdzajmy co ląduje w SPAM-ie, bo może trafia tam coś bardzo pożytecznego.
Z tą fakturą gwarancja standardowa 2 lata, lecz gdy zarejestrujemy zakup na infolinii, to wtedy jest ważna aż 5 lat.
Pomimo opisanych niewielkich problemów to polecam e-zakupy dużego sprzętu AGD. Jak zwykle - najtrudniejsze są początki, ale warto choćby z powodu niższej ceny i darmowego transportu
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Re: AliExpress chiński sklep,czy korzystał ktoś?
Skoro apel był bez echa, a nadal temat istnieje, to wyjaśniam, że...zbigniew165 pisze: 20 gru 2020 20:57 Poproszę Moderatora forum o zablokowanie lub usuniecie tego tematu jako kryptoreklamy jakiegoś chińskiego sklepu.
Jeżeli chcą się reklamować, to niech wykupią u Administratora reklamę na forum.![]()
To nie jest zwykły sklep internetowy, lecz największa platforma sprzedażowa towarów z Państwa Środka
Takie same artykuły są w zwykłych krajowych sklepach stacjonarnych czy internetowych. Różnica to atrakcyjna cena i długi czas dostawy. Każdy może się rozejrzeć i podjąć decyzję, gdzie zrobi zakupy.
Od dziś ciekawe promocje na Ali z okazji 11 okrągłej rocznicy urodzin ⚘
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Atrakcyjne ceny to kusząca propozycja, szczególnie w okresie przedświątecznym
Gdybym wiedziała, że trzeba długo czekać na dostawę to zamówienie złożyłabym w ubiegłym roku przed świętami Wielkanocnymi to może przed nadchodzącymi bym towar otrzymała, a tak jak koszyczek przyjdzie mi przed Bożym Narodzeniem to dopiero będą "jaja"
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Promocja na Ali wciąż trwa
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

Cierpliwie musisz zaczekać, a w tym stroju w sezonie wakacyjnym zrobisz nad jeziorem furorę
Pomyśl o przebraniu dla mnie to wtedy pomogę Ci te maluchy pozabawiać
bo sam nie dasz rady
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Hipokryt
- Super Kuracjusz

Ruda - z tym to nie ma najmniejszego problemuRudaAndzia pisze: 02 kwie 2021 15:51 (...)
Pomyśl o przebraniu dla mnie to wtedy pomogę Ci te maluchy pozabawiać,
bo sam nie dasz rady![]()
![]()
Dostaniesz mój strój sprzed roku
Oby rozmiar pasował
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

rozmiarowo to najwyżej kombinację zrobimy, tu się złapie, a tu podłapie
I może nie będzie najgorzej
Jedynie, co mnie martwi to fryzura, bo "irokeza" to jeszcze na głowie nie miałam
Czekam z ogromną niecierpliwością, żeby zobaczyć ten frak i cylinder, na który jeszcze oczekujesz
Oj, czary mary będzie Hipuś musiał zrobić i z cylindra królika wyczarować