I Po Turnusie, Wspomnienia...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: I Po Turnusie, Wspomnienia...

Post autor: forumowicz »

Niewinne wspomnienia o Tęczy a taki odzew :twisted:
forumowicz

I....nie warto. Jak coś ma się wydarzyć może to stać się wszędzie. W Tęczy, Kujawiaku, Posejdonie , w pracy lub na przystanku. I nadal...nie warto.
forumowicz

Florystyka odradza romans,Anja myślałem że już ja strzelił mój Amor,cóż czekam nadal
forumowicz

Max, trafiłeś na jedną z tych bardziej skomplikowanych... :P buziaki
forumowicz

Hej Max, muszę przyznać, że wprawiłeś mnie w osłupienie :lol: W takim razie to Ty mi Powiedz, jak Ty to Robisz, :? Może Twój Amor Stróż ma przytępione strzały. Pogadaj z nim koniecznie :lol:
forumowicz

Zdarli,co jak robię? Florystyka Ty trudny przypadek,o to coś dla Miss i dla mnie
forumowicz

Ma być Zdarek i Mix a wyszło że Florystka to Miss ,haha co Ty na to?
forumowicz

Florystka pisze: 06 mar 2018 18:53 Niewinne wspomnienia o Tęczy a taki odzew :twisted:
Florystka, myślę że Tęcza ma u Ciebie, duży dług wdzięczności za taką reklamę :lol: Pomyśl o wyjeździe do Tęczy ;)
forumowicz

Max, po nocy przychodzi dzień, i nie koniecznie ten sam Amor. A Trudne nie zawsze trudne :)
forumowicz

Cóż mam odpowiedzieć tak wytrawnym pożeraczom serc niewieścich? Wytrwałość popłaca...czasami :D Dystans do siebie też :D I...Trudne w niektórych przypadkach to istny supeł gordyjski, większość się zmęczy zanim go rozplącze. Fajnie tu z Wami wieczorową porą...
ODPOWIEDZ