ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: ubiór kobiety po 50ce! jak powinien wyglądać?

Post autor: forumowicz »

Czasem zdarza się, że moje wypowiedzi są mylnie interpretowane. Tak też było i tym razem. Otóż pisząc o strojach jedna z Pań słusznie zauważyła, iż piękna kobieta niczym diament nie musi strojów od najlepszych projektantów zakładać na siebie, wystarczy iż ma u swego boku prawdziwego mężczyznę. Ja zaś napisałam iż diament błyszczy i w popiele to znaczy, obojętnie gdzie się znajduje to diamentem pozostanie do końca. Zacytowałam także piosenkę w wykonaniu Marline Monroe, ale nie dlatego iż popieram to co ona śpiewa, czyli że diamenty są przyjacielem kobiety a to jakie kobiety takie diamenty. Sorry, nie lecę jak sroka na błyskotki.
forumowicz

blondi pisze:diamenty się powielają,ciężko trafić ten jedyny ,oszlifowany według naszych wykreowanych kryterii,niewątpliwie jeśli takowy uda nam się odnaleźć ,będzie on dla nas ogromnym skarbem,schowanym na zawsze w serduchu :serce:
Jaki będzie efekt końcowy to zależy kto ten diament szlifuje, a mówiąc na temat to tak iż to mężczyzna świadczy o kobiecie. Jaka jest piękna, zadbana i z uśmiechem na twarzy to raczej mężczyzna jest za to odpowiedzialny i odwrotnie :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Do elvis:

O kurcze ,no czegoś takiego na moim turnusie chyba nie było .Wszystkie babki były odszykowane jak poniemieckie kamienice po gruntownym remoncie :lol: Gorzej z facetami ,którzy albo taszczyli przed sobą wielkie brzuszyska albo porozciągany dres był ich jedynym strojem .
A co do ubiorów kobiet 50+ to powinny chodzić w tym czym chcą i nic nikomu do tego w czym chodzą ,jak ktoś obrzydliwy i wylewające się sadełko z nad dekoltu i króciutkie, tłuściutkie nóżki w mini się nie podobają niech nie patrzy .Każdy może zaliczyć jakąś wpadkę w ubiorze .Ale to wszystko nie jest ważne .Liczy się piękno wewnętrzne ,ciepło bijące ze środka i tego trzeba się trzymać .Facet ,żeby nie wiem jaki był przystojny ,nie wiem ile miał kasy i jak byłby ubrany jeżeli jest nudny i sztywny nie jest dobrym kompanem w życiu.W sanatorium tym bardziej :twisted:
forumowicz

Każdy szlifuje sobie swój,kochana ,według swego widzi mi się......i nie zgadzam się z Tobą ,iż o wyglądzie kobiety świadczy mężczyzna ,niekiedy zadbana kobieta ma przy boku "potwora"......kobieta ma swoje wewnętrzne piękno,i żaden mężczyzna nie pomoże ,jeśli sama nie potrafi go w sobie odkryć.Mężczyzna może być jedynie dodatkiem do szczęśliwej kobiety :mrgreen:
Prawdziwa kobieta zna swoją wartość,i czuje się spełniona ,niezależnie od tego z jakim mężczyzną pozostaje w związku :mrgreen:
forumowicz

blondi pisze:Każdy szlifuje sobie swój,kochana ,według swego widzi mi się......i nie zgadzam się z Tobą ,iż o wyglądzie kobiety świadczy mężczyzna ,niekiedy zadbana kobieta ma przy boku "potwora"......kobieta ma swoje wewnętrzne piękno,i żaden mężczyzna nie pomoże ,jeśli sama nie potrafi go w sobie odkryć.Mężczyzna może być jedynie dodatkiem do szczęśliwej kobiety :mrgreen:
Prawdziwa kobieta zna swoją wartość,i czuje się spełniona ,niezależnie od tego z jakim mężczyzną pozostaje w związku :mrgreen:
Zgadzam się z Tobą iż zadbana kobieta ma przy swym boku mężczyznę zaniedbanego ale nie "powiesz" mi że owa kobieta ma tylko tego jednego jedynego mężczyznę, że nie ma przy swym boku równie eleganckiego jak ona sama jest mężczyznę, dzięki któremu chce jej się nie tylko dbać o siebie... ;)
forumowicz

blondi pisze:Każdy szlifuje sobie swój,kochana ,według swego widzi mi się......i nie zgadzam się z Tobą ,iż o wyglądzie kobiety świadczy mężczyzna ,niekiedy zadbana kobieta ma przy boku "potwora"......kobieta ma swoje wewnętrzne piękno,i żaden mężczyzna nie pomoże ,jeśli sama nie potrafi go w sobie odkryć.Mężczyzna może być jedynie dodatkiem do szczęśliwej kobiety :mrgreen:
W tym wątku nie rozważamy tego kto ma wartości a kto nie a jedynie o ubiorze kobiet po 50-tce
forumowicz

Ha,ha,ha każdy ma prawo do wyrażania własnych opinii,tam gdzie ma ochotę.......i nie pozwolę sobie aby mi ktoś narzucał swoje zdanie.Dalsza polemika ,jak widzę ,nie ma większego sensu.W razie wątpliwości ,proszę zapoznać się z terminem słowa:forum. :!:
forumowicz

Ależ "blondi" masz prawo wyrażać swoje opinie z tym że są do tego odpowiednie wątki. To nie ja narzucam. Kiedyś także w jednym z wątku "zjechałam" z tematu i zostałam upomniana przez administratora. Wg mnie w tym wątku powinniśmy trzymać się tematu czyli "ubiór kobiety po 50ce! jak powinna wyglądać?" a nie opisywać wartość kobiety. Każdy człowiek zna swoją wartość i chyba to nie jest odpowiednie miejsce. O tym właśnie napisałam a nie o czym innym. Przepraszam jeśli poczułaś się obrażona :).
forumowicz

Spoko ,ale chyba nie ja jedna w tym temacie powinnam być upomniana....przez admina?,ok.....ale nie przez Ciebie :shock: .powodzonka .Szukam odpowiedniego miejsca :mrgreen:
forumowicz

"Miejsca Ci u nas dostatek", a o ciuchach, zwłaszcza gdy niebawem zmienimy garderobę z ciężkiej na wiosenną, fajnie jest popisać, wymienić poglądy.
Pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ