Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Czasem pozwalamy Drugiej Połowie przejść obok, nie akceptując jej lub nie dostrzegając.
Wtedy musimy czekać następne wcielenie, żeby się z nią ponownie odnaleźć.
I przez własny egoizm skazujemy na najgorszą torturę, jaką wymyślił rodzaj ludzki: na samotność. Paulo Coelho
Jedni chcą przejść przez życie sami inni jak powietrza pragną żyć w duecie a ja ....piję za jednych i drugich żeby dostali od życia to czego pragną ...A Ty dobry Boże mnie w opiece swej miej
No bo taka prawda znasz mnie....wiesz, ze człowiek jest za dobry ....zresztą taka sama jesteś
Ty mnie nie wkurzaj od samego rana i wcinaj te kanapki co zrobiłam bo zaraz ktoś je wciśnie w gardło