Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkie ptaszki poranne....
Dziś wyczytałam że u nas niebezpieczne oblodzenia od rana niby są .Mam teraz na termometrze 0 st.Z kolei na całym wybrzeżu poziom wód może przekroczyć niebezpiecznie wysokości. Media podały że o ponad 5 m...Czy to możliwe? ?? Armagedon...
Ysy...jak masaż?Już miałeś?
Cześć Balbinko słoneczka życzę to szybciej się rozbudzisz , chyba że kawa Ci starczy ....... wczoraj głowę myłem to nie będę brudził .
Gieniu a czy ja mówiłem o samochodzie
Balbina79 pisze: 06 mar 2019 07:47
Hej, dopiero oczy otworzyłam i kawę piję. Nie bardzo wiem co się koło mnie dzieje, chyba jeszcze się nie obudziłam. Dziś wizyta u endokrynologa.
A no i trzeba głowę popiołem posypać.
Ysy nie musi z pokoju wychodzić, bo księdza ma na miejscu
Musieliby najpierw coś zapalić. Może przy okazji p/bólowego.
Koniecznie.Nie krzycz tylko aby mocniej masował(ła).Mój znajomy tak zrobił oczekując lepszych rezultatów to teraz kuleje .Drugi od tej samej masażystki nie dał rady zejść z łóżka.Spadł jak placek.Ostrożnie tam proszę. ..
Oj Andy...szacun wielki. Jestem godna podziwu wszystkim którzy tak mobilizują się. Super nawyk.Ja całe życie do tego dojrzewam i nadal nici z tego.Brak samozaparcia. Jeszcze raz skladam wyraz podziwu.
Duszyczko mogę zostać Twoim osobistym trenerem to będziemy razem się wspierać .... fakt że trzeba się mobilizować, ale i mnie się zdarza że nie mam za bardzo siły czy ochoty, a druga osoba daje to wsparcie i pomoc. Tak czy tak jak nie ćwiczenia to ruch pomoże
Masz rację.Ruch to podstawa do powrotu i utrzymania zdrowia. .Człowiek jednak często staje pod znakiem zapytania.Czy ćwiczyć ze wzmożonym bólem lub wziąć tabletkę dla jego uśnieżenia? Przeważnie wybieram trzeci wariant Nie ćwiczyć. W ciągu dnia tylko robię ćwiczenia izometryczne ale systematyczność nie jest moim atrybutem niestety.