Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

Dzień dobry :D
Przyłączam się do życzeń.Życzę Wam panowie samych szczęśliwych chwil w życiu.Aby wszelkie dolegliwości tego świata poszły sobie precz a została tylko słodka sielanka.🌹🌹🌹🌹🌹😘
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mnie ranek zbudził sniegiem.O 6.15 było biało za oknem i padało dość intensywnie.Było 0 st.Teraz już jest +1 i śnieg topi się. Kropi deszcz.
Ciekawa jestem jak Gienia po imprezce? Pewnie padła ze zmęczenia biedula. :( .Taki jubel w domu to masakra. :roll:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Dziękujemy Duszyczko i niech słoneczko biegusiem do Ciebie zawita, żebyś się mogła cieszyć jego promieniami :D
Dzisiaj pewnie jeszcze poprawiny, a sprzątanie na jutro zostanie Gieni :o :oops:
:serce:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Dzień dobry kochani❤
Panowie samych przyjemności i wszelkich radości Wam życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat: :serce:
Dokucza mi ta noga, dziś chyba pojadę do swojego doktora jeśli będzie miał dyżur w szpitalu może coś powie bardziej konkretnego co dalej.
Mnie o 7 rano obudziło piękne🌞a teraz wieje i pada ❄ pomieszany z deszczem.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dzięki An. :serce:
Moje przebisniegi.krokusy i prymulki przykrył śnieg. A było tak wiosennie wczoraj. :(
Dzięki Ysy za kawusię...Skąd wiedziałaś że na zbożową dziś miałam ochotę. :D ;) :serce:
Z Entropii naszej jest niezły strażak. :D Uśmiałam się.Narobiły smaku i zwiały od Waldka bieduli. :lol: Pewnie przy okazji gaszenia złamały mu serce i konar. :serce:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Panowie :serce: dużo zdrowia, jak najmniej smutków, a wiele radości, full zabawy, ciepłych buziaków, niech się Wam realne staną pragnienia, słońca na każdym niebie, ptaków, motyli i abyście zawsze mogli, mieli z kim i mieli za co :serce:

U mnie wiatr i deszcz w oprawie nocnego śniegu :roll:
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Post autor: entropia »

Duszyczko :lol: :lol: konar już dogasał jak znikałyśmy :lol: i był to już świt :lol: ognisko nie nadawało się do podania opinii publicznej stąd nie ma tu o tym śladu :lol: ;)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Strażaku Sam... :lol: :serce:
Aha... :lol: Rozumiem.. :mrgreen:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Przed tym silnym wiatrem Alutko u Was w Malopolsce były ogłaszane alerty pogodowe z powiadamianiem na telefon.Dostaliście?Wy plus jeszcze 8 województw. Cała Polska poludniowa łącznie z mazowieckim.Zabezpieczyć trzeba przedmioty na zewnątrz .
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Dziękujemy ślicznie za piękne życzenia :D ..... a na Wasz widok będziemy stawać na wysokości zadania ;) :o
Dzień coraz dłuższy to i słonka będzie coraz więcej, kwiatuszki się pokazały to nie odpuszczą...... wiosna przyjdzie na całego :)
Duszyczko zewnętrze przedmioty trzymam przy sobie ;) :D
:serce:
ODPOWIEDZ