Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczka pisze: 10 mar 2019 08:52
Przed tym silnym wiatrem Alutko u Was w Malopolsce były ogłaszane alerty pogodowe z powiadamianiem na telefon.Dostaliście?Wy plus jeszcze 8 województw. Cała Polska poludniowa łącznie z mazowieckim.Zabezpieczyć trzeba przedmioty na zewnątrz .
Ostrzeżenia były, u nas na szczęście nic się nie stało, mieszkam w centrum, w zaciszu, ale idąc do kościoła rano widziałam pozrywane dachy, drzewa połamane, jedno spadło na garaż, strażacy od rana mają dużo pracy.
Ojej... Czyli ostro wieje...
U mnie pada deszcz..teraz chyba +2 st.i też wieje.Na szczęście nie tak jak u Was.
My dziś ruszamy na krystynkowy obiadek.Lubię takie leniwe niedzie.
Uważajcie kochana Małopolsko.Od 21-szej alert u Was już. 2-go stopnia do jutra rano.Nie wywiało nikogo?
Dziewczyny..Alutko i Gieniu...ostrożnie tam.Trzeba chodzić w spodniach albo grubych rajstopach.Bociany jeszcze nie doleciały.kapusta nie wyrosła .Będzie trzeba wszystko zwalić na wiatr jakby co..A wiatr jak wiatr...Przeleci i szukaj wiatru w polu.Alimentów zero...
Nie bój się .... strachy na lachy, przynajmniej u mnie cisza w polu, nic nie wieje
Oczywiście Duszyczko że się gotuje flaki, tylko ja sporadycznie takie już gotowe. Niestety to nie to co dawniej Babcia robiła, może jak bym kupił w płatach już dobrze wyczyszczone to na pewno częściej bym gotował, zwłaszcza że lubię jednodaniowe potrawy
Ja cały dzień w domku, gości miałam,więc teraz odpoczywam, wiatr póki co uspokoił się, popadało trochę i ochłodziło się.
Dwa dni świętowałam teraz czas się pakować