Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Już nie spię od 5-tej. Gardło znowu bardzo boli pod migdalkiem lewym.Coś z nim jest nie tak.I czerwone nawet nie jest. Wieczorem było b.dobrze.Zbudziłam się z bólem silnym.Już zaliczylam tabletkę do ssania.płukanie. teraz piję szałwię.....bleee...
U mnie teraz -3 st.Dachy opruszone śniegiem...
Ojej...jak fajnie Alutko....kawusia przy pięknym widoku jest boska...To szybko wczoraj z tą pielegniarką zalatwiłyście.Obskoczycie lekarza to możecie na zwiedzanie obiektu i okolic ruszyć.Cudownie. Pozdrów panie z pokoju od nas.Pewnie będą zastanawiać się z kim tak piszesz...
No to masz super ... Ysy teraz będzie zazdrosny , podobno od niedzieli ma być piękna pogoda to nie zapomnijcie olejku do opalania kupić, bo ja nie dam rady przyjechać i robić Wam okłady ...
Lekarza przyciśnij o swoje zabiegi.... i niech jeszcze kuchnia będzie smaczna a będziesz się czuła jak w niebie Aniołku
Hej kochani, ja już po kawie, słońca ni ma, ni ma, za to deszcz będzie na pewno.
Alutko super, że szczęśliwie dotarłaś do celu i jeszcze nie sama. Mówią, że w "kupie" raźniej
Pozdrawiam❤
alutka 114 pisze: 12 mar 2019 21:17
Melduję się jestem w Granicie Maszerowaliśmy czworo na piechotę, dobrze, że z górki
Dzięki Gieniu za podpowiedź mamy pokój na 7 piętrze na lewo od windy, jestem w pokoju z koleżanką z pociągu i panią której jeszcze nie poznałyśmy .
Widoki będę podziwiać jutro