Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: ANDY12345 »

Balbinko trzymaj się mocno, bo Twoje wsparcie dla Mamy jest bardzo potrzebne, a My będziemy Ciebie wspierać i podnosić na duchu :) . Może nie jesteśmy blisko ale myślami z Tobą :)
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Lekarz rodzinny sąsiada wysłał na SOR.Niestety znowu musiał wsiąść do Smarta i żona powiozła go tam.Nie rozumiem tego... :roll: :?:
Kubuś nie przyszedł. :( Całe dnie siedział u mnie na parapecie za oknem i przyglądał się nam.Jeśli przyjdzie to na przeprosiny od razu dostanie pól puszki karmy.Nie 1/4 jak zwykle mu daję.Muszę mu tylko wszystko blendować bo nie gryzie. :(
Balbinko...nie idź do mamy dopóki Ty nie wyleczysz się. Nie możesz! Zostaw to bratu do ogarnięcia. :serce:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Dziękuję Wam bardzo za wsparcie wiem, że mogę na Was liczyć, duchowe wsparcie jest bardzo ważne.
Nie wybieram się teraz do mamy dopiero we wtorek, teraz brat do niej codziennie zagląda.
❤❤❤
Gość

Post autor: Gość »

Dzień dobry Kochani :serce: Stęskniłem się za Wami. :D Tak tu teraz życie płynie po zaaklimatyzowaniu się że dosłownie bajka :D Mamy świetne i zgrane towarzystwo i tak akurat się składa że zabiegi też mamy mniejwięcej w tym samym czasie. Są świetni, można z nimi konie kraść. :D :D :D
Poznałem tu GELKA ale on już wyjechał a są jeszcze RIKOLLO666 :) z którym się spotykam i SROCZKA :( której chyba nie poznam bo nie dała namiarów i się nie ujawniła. Szkoda :( W poniedziałek 18-ego przyjedzie jeszcze AD2019 on zostawił namiary to się poznamy. Dziś pogoda względna, nie pada i ok +10 stopni. Alutko :serce: Ty moje Czytałem Twoje posty i bardzo się cieszę że też od razu dobrze trafiłaś z towarzystwem, bo wiem to z doświadczenia że choćby to była najgorsza dziura a towarzystwo będzie w dechę to wspomnienia i przyjaźnie będą niesamowite czego Ci oczywiście z całego serca życzę. Miłego dnia Przyjaciele :serce: :serce: :serce: Obiecuję że się poprawię i nie zostawię Was już więcej samych na tak długo. :lol: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Balbinko liczy się wszystko co może nam pomóc, nawet drobne rzeczy :) , zdrowiej
:serce:
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Ysy dostaniesz pokutę za tą cisze, prawie list gończy wysłaliśmy za Tobą!!!!!!
Fajnie, że masz tak w deche :serce:
Gość

Post autor: Gość »

Dziękuję Balbinko :serce: :serce: :serce: Jesteście Kochani :serce: A pokutę od Was przyjmę z największą przyjemnością :P :lol: :serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Za pokutę 5 dowcipów. :evil: ;)
Baw się dobrze Ysy.... :serce: :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 270 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

A ja dopiero teraz Was witam :D
Wprawdzie wpadłam wcześniej się przywitać , ale zauważyłam , ze Ktos na forum potrzebuje pomocy :) . A , że mogę co nieco w temacie pomóc , zatem uznałam , ze najpierw obowiazki wobec forum , a przyjemności potem :) tak więc jestem teraz :D

Ysy pisze szczera prawdę :D dobrane towarzystwo to podstawa :D ale Alutka nasza to spryciula obrotna :D już podwózkę sobie załatwiła :lol: i bardzo dobrze ...
Ysy , obyś tylko nie zrobił jat ten Żyd z powiedzenia .... który dla towarzystwa dał się powiesić :shock: :? :lol: :lol:

Balbinko , i ja jestem z Tobą :serce:

Wszystkim miłego wieczoru :D :serce:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 270 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

Po powrocie z sanatorium podczas pierwszej nocy mąż przez sen ciągle powtarza "Basiu, Basiu, Basiu!"
Rano żona żąda wyjaśnień.
- Koło sanatorium było gospodarstwo rolne, a tam w zagrodzie stała piękna klacz o tym imieniu. Chodziłem ją karmić chlebem. Pewnie mi się przyśniła - tłumaczy się mąż.
Minęło kilka dni, mąż wraca z pracy i widzi, że na stole leży list w rozerwanej kopercie.
- Od kogo? - pyta żonę.
- Ta klacz napisała , że kocha , że tęskni i że nigdy nie zapomni waszych upojnych nocy .

:twisted:
ODPOWIEDZ