darek pisze: 26 paź 2020 16:05
To JEST PRAWDA
Święta Prawda
Dziś coś mnie cknęło i sprawdziłem skrzynkę pocztową 2 awiza z piątku i dzis .
Cholera wyszedłem dopiero około 15,10 ze śmieciami no i sprawdziłem ową skrzynkę .
Jako że Pocztę mam około 500 metrów pozwoliłem sobie na spacerek
Pytanie o to w jaki SPOSÓB dostaję Awizo skoro cały dzień siedzę w domu nawet odebrałem kuriera

Oczywiście sugestia abym napisał SKARGĘ
oczywiście coś to da.
Do MERITUM
W drodze powrotnej obok Poczty znajduje sie Moja przychodnia Zdrowia
Fakt na kilka Gabinetów światło w jednym oknie przechodzę obok drzwi wejściowych vis a vis Recepcja Pusta Ciemno.
Ok
Próbuję klamkować Echo obok przechodzi Pani ,która stwierdza że Obecnie Najlepiej być chyba właścicielem Gabinetu bo wszystko zdalnie.
Czyli nalezy rozpocząć poszukiwanie Szeptunki
Darku,
Poczta ostatnio tak funkcjonuje, u mnie było podobnie wszyscy w domu czekali na listonosza,
nawet do drzwi nikt nie dzwonił, a tu z nawyku zaglądam do skrzynki i jest awizo, no i poszłam na Pocztę
odebrać "polecony", spacerek mi się udał, bo jeszcze po ciastka wstąpiłam i na obniżkę w Rossmanie się załapałam, czasami "nie ma tego złego, co by nam na dobre nie wyszło"
A z telefonicznymi poradami do lekarza ogólnego to też się zastanawiałam, ale tak sobie tłumaczę, że to grupa lekarzy, która jest najbardziej narażona na wirusa, więc są najbardziej odizolowani od potencjalnych zarażonych, żeby oni ich nie zarazili, bo to wszystko poszłoby dalej, więc później to nie miałby nas może kto leczyć
Darku jak znajdziesz dobrą Szeptunkę

to daj znać, może i nam się namiar "odpukać w niemalowane" może przydać
Gieniu, tak na takiej telefonicznej poradzie to naściemniać teraz można lekarzowi, oj trochę fantazji tylko wystarczy