Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY12345 pisze: 25 mar 2019 14:23
Gieniu nie mogę się zgodzić w tym wypadku, bo osobiście byłem świadkiem jak pielęgniarka dzwoniła do rodziny z informacją o pacjentce. Wszystko zależy od człowieka niestety
I to jest dobra wiadomość.
Zrobiłam mały spacerek.Przyroda zaczyna budzić się do życia pięknie. Pąki lisci na drzewach. Pierwsze przylaszczki ....no i pierwsze prezerwatywy po akcji....
Balbinko to jest dobra wiadomość możesz odetchnąć.
Pogoda dzisiaj na zmianę: rano pięknie, później sypał śnieg, teraz wyszłam z groty solnej i słoneczko znów pięknie świeci tylko ochłodziło się
Będzie Kasiu dobrze. Mama przetrwała.Jak odłączą wszystkie wspomagania to przewiozą n ogólną. Moja sąsiadka po takiej operacji leżała w szpitalu miesiąc cały.Jeden dzień na pakowanie się i wyjazd do sanatorium.Stamtąd już wróciła w calkiem fajnym stanie.Niestety trzeba całego roku aby serce i cały organizm przystosował się do innej pracy.Serducho nadaje inny rytm po wielu latach .Porozmawiaj przy okazji z lekarzem o sanatorium.Kiedy będzie wskazany w przypadku Twojej mamy.Moja sąsiadka była w takim które jest własnością szpitala.Nie ma jego na liście sanatoriów jako takich.Było to w Supraślu.Po pól roku wysłano ją z ZUS-u do Wieńca.
Tak wszystko jest dobrze, bez żadnych komplikacji w kontakcie. Jutro rano mam zadzwonić to powiedzą jak noc minęła. Alleluja. Matko jaki stres. Siwych włosów mi przybyło.