Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
A tam.Jeszcze nakładać. Z gara...jak z czasów pańszczyzny na polskiej wsi.Wszyscy siadają dookoła garnka lub wielkiej michy i wcinają drewnianymi łyżkami.Potem tylko oblizanie i do szuflady.Przy następnym posiłku czysta szczepionka bakteryjna.A garnek najpierw psu do wylizania a potem zupę na tym gotować. ..Bleee...ale głupoty piszę...
Muszę chyba już iść spać. ..Bo coś z moją głową nie"tego"
Dobranoc..
Hej, już po kawie, bo piesek mnie obudził o 5.
Mamę przenieśli na salę ogólną, dobrze się czuje i wszystko jest bardzo dobrze. Kamień jeden z serca.
Dziękuję Wam bardzo za wsparcie❤❤❤ za dobre słowo i modlitwę, kochani jesteście.
Cześć Dziewczyny, jak wróbelki ćwierkacie z rana ....... dobrze że już wszystko w porządku Balbinko odstresuj się teraz, pewnie podejdziesz do Mamy i dowiesz się więcej.... Słoneczka w sercu bo na niebie nie będzie, miłego dnia
Wczoraj już wstawała z każdym dniem będzie co raz lepiej oby tylko jakaś infekcja się nie wdała. Wczoraj zadzwoniłam do wszystkich i ostrzeglam, żeby dali jej teraz spokój, bo wszyscy chcą ją odwiedzać a mama musi odpoczywać.