Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak, bo to powinny być wydatki na cele rehabilitacyjne i związane z ułatwieniem czynności życiowych, a szampon u Gieni to nie jest, chyba że leczniczy ale ja nie będę Jej zaglądał we włosy
Ojej...każdy inaczej podchodzi do sprawy. Mnie czasami w aptekach pytają się czy rzeczy bez recepty również drukować na tej samej fakturze co zlecone przez lekarza.
Duszyczko, leki które cały czas zażywasz a nie są na receptę też odpisujesz, jest do tego broszura informacyjna do załącznika PIT/O. Nawet jak często używałabyś opatrunków , plastrów itp które Ci ułatwiają czynności życiowe jak wcześniej napisałem.
Oj...teraz wiem.że nic nie wiem.
Ysy coś nam znowu zaginął. ....Już chyba powoli żegna się z przyjaciółmi z sanatoryjnej niedoli.
Alutka niebawem będzie mieć połowinki