Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mnie jeszcze słońce nie dopadło , skrzętnie się przed nim ukrywam kiedyś tam , po marcowym opalaniu , nabawiłam się zapalenia płuc i od tamtej pory jestem ostrożniejsza albo przewrażliwiona
Hej wszystkim
Muszę wam powiedzieć, że moją mamę już w poniedziałek wypisują ze szpitala.
Pogoda piękna 13,5 stopnia i słońce ale takie jeszcze nie mrawe. Tak widać nie widać, zależy jak się patrzy hihi.
Hejka kochani
Piękne słoneczko nam świeci ja już po zabiegach i po spacerku, po obiedzie kolejny spacer, jutro wycieczka do Pragi, w poniedziałek ostatnie zabiegi i pakowanie walizek. Mamy tak zgraną ekipę, że żal będzie wyjeżdżać
Cześć Balbinko, cieszymy się że wszystko już jest w porządku z Twoją Mamą, na pewno słoneczko i do Ciebie zawita i wynagrodzi Ci te nerwowe dni. Miłego weekendu i nabieraj sił
Oj tak siły są potrzebne, wczoraj miałam kryzys zmęczenie fizyczne już mnie dopadło. Ból też mnie dopadł dobrze, że plastry czynią cuda
Zaraz znowu jadę do mamy.
Pogoda płata figle i też niedomagania naszego organizmu się zwiększają, mnie też od paru dni większe bóle przychodzą, ale na szczęście nie są tak mocne , żeby brać piguły
Balbinko to dobrze, że z Twoją mamą wszystko w porządku, moja mama też niestety trafiła do szpitala, ale pocieszam się tym, że jest pod dobrą opieką lekarzy.