Czy oto Ci chodzi? Chyba,że lubisz się wywyższać i nękać innych,ale to nie w moim stylu i nie było nigdy i nie będzie,to że słabszy to zaraz trzeba stawiać krzyżyk,najpierw zrozum,a potem pisz. Nie chce i nie mam zamiaru z nikim prowadzić żadnych wojen,powtarzam się ponieważ Mam dosyć,że nikt nie rozumie a wiesza przysłowiowe psy na drugim człowieku. Może jestem taki,że nie chce pisać o wszystkim co Mnie w życiu przytrafia nie mam zamiaru się spowiadać ze swoich błędów ponieważ za to będe sądzony kiedyś jak opuszcze ten ziemski padoł.
Pozdrowienia i serdeczności
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Re: Pozdrowienia i serdeczności
Czy oto Ci chodzi? Chyba,że lubisz się wywyższać i nękać innych,ale to nie w moim stylu i nie było nigdy i nie będzie,to że słabszy to zaraz trzeba stawiać krzyżyk,najpierw zrozum,a potem pisz. Nie chce i nie mam zamiaru z nikim prowadzić żadnych wojen,powtarzam się ponieważ Mam dosyć,że nikt nie rozumie a wiesza przysłowiowe psy na drugim człowieku. Może jestem taki,że nie chce pisać o wszystkim co Mnie w życiu przytrafia nie mam zamiaru się spowiadać ze swoich błędów ponieważ za to będe sądzony kiedyś jak opuszcze ten ziemski padoł.
-
forumowicz
- Alek
- Super Kuracjusz

Drugą sprawą jest to że masz zbyt niską samoocenę, bo nie sądzę żeby ktokolwiek tutaj myślał w ten sposób. Każdy z nas ma problemy i wszyscy musimy się z nimi zmierzyć choć większość o nich nie pisze na forum. Po prostu następnym razem nie daj nam powodów do pisania takich listów. Wbrew pozorom wiele osób tu na forum zwyczajnie martwi się o innych.
- Alek
- Super Kuracjusz

Nika
Moja samoocena nie jest niska,ani wysoka jest średnia,chyba że teraz spada ku zero.
-
forumowicz
Nie pisz już do mnie bo szlag mnie chyba trafi jak nie rozróżniasz uprzejmosci to zobacz jak wyglada nieuprzejmość .
- Alek
- Super Kuracjusz

Kruszynka
Koniec tematu.
- Narewka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 wrz 2011 19:31
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 33
- Podziękował: 4 razy
- Podziękowano: 16 razy
. Jestem świeżo po spotkaniu warszawskim i jestem zachwycona serdecznością powitania i całego spotkania.
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
otóż to : moje zdanie jest takie ...a masz świadomość , że jestem szczera do bólu ...
otrzymałeś enty raz ogrom zaufania od forumowiczów , otrzymałeś słoneczko od admina ( ogólnie jestem przeciwnikiem wyróżnień -słoneczka , kolory , plusy , minusy ...zrobiły wiele złego dla forum ) i enty raz zawiodłeś .
Nie chcę się rozpisywać , ale krótko : skończ Kolego tę farsę ...rozmawialiśmy wielokrotnie na ten temat i obiecywałeś ...
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
Narewka pisze:A wydawało mi się, ze to wątek pt.pozdrowienia i serdeczności. Serdecznie wszystkich pozdrawiam w ten zimowy, deszczowy dzień
. Jestem świeżo po spotkaniu warszawskim i jestem zachwycona serdecznością powitania i całego spotkania.
Pozdrawiam serdecznie wszystkich Forumowiczów, którzy mogli spotkać się dzisiaj na spacerku w Warszawie