Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
ANDY12345 pisze: 02 kwie 2019 15:40
Duszyczko zapewniam Cię, że zdecydowanie lepiej jest bez kożucha
Aj tam.terefere.... Obiecanki cacanki..Potem będę siedzieć nak ta wylniała kura na grzędzie bez jaj i piór tylko z szalonym spojrzeniem w oczach .Jeszcze gęsiej skórki dostanę i wtedy dopiero namiesza się. .Będzie gęś na Wieklkanoc.Nie godzi się tak.Wręcz nie przystoi jak mówiła moja mama.
Aha.. To ok.
Spacerem macie zaliczony? U mnie teraz 11 st .Piękne słońce. Już 3× wychodziłam z domu i teraz sobie przypomniałam że znowu muszę.hi hi...Słońce kusi na całego...Do potem....