Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Balbina79 »

Hej, wczoraj miałam dzień biegania. Mamę zabrałam ze szpitala potem musiałam jechać do apteki, zakupy i bratanka z przedszkola. Padłam na twarz o godzinie 18.
Dziś od rana z mamą u lekarza potem do sklepu nie mogę jej zatrzymać jak czołg jest ta kobieta.
Dziś jeszcze sama jadę do endokrynologa z wynikami zobaczymy co mi powie na temat tych guzków na tarczycy.
Słońce pięknie świeci ale wiatr zimny wieje bardzo mocno.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Zdróweczka dla Was Balbinko, przynajmniej ćwiczenia masz odrobione ;) :) , dobrze że masz lekarza który chce sprawdzić i leczyć, a nie tak jak ostatnio na śląsku po prostu tragedia :evil: .... łap słoneczka na zapas będzie na przyszły tydzień :) , miłego dnia
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

U mnie fatum nadal grasuje.Chyba znowu mam te dni że wszystko psuję. :cry: Teraz zepsułam radio samochodowe.Internet domowy nadal do bani.Czasami...i to właśnie wiosną psuję wszystko co ma chociaż odrobinę techniki.Kiedyś w firmie w ciagu jednego dnia zepsułam 5 maszyn.Kalkulator i pociąg co zawsze mijałam wracając z pracy.Wtedy nawet maszynista zatrzymał się. Wychylił i powiedział :I co pani zrobiła?Pociąg zepsuła" :cry: Wtedy już poryczałam się na dobre.Chyba ten dzień znowu nadszedł. :cry: Jeśli nie odezwę się dziś to będzie znaczyć że już wszystko u mnie w domu wysiadło.Ja też. :cry:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Duszyczko :serce: spokojnie .... nie psuj nam się :serce:
Andrzej ... wróż dalej , oby dobrze :D

Chyba się nieprecyzyjnie wyraziłam :oops: propozycję otrzymałam , ale podziękowałam i prosiłam o tel w razie innego zwrotu :) nie mogłam przyjąć tak z dnia na dzień , bo nawet leków nie mam na 3 tygodnie , a gdzie fryzjer :?: ;) , gdyby to było chociaż ze 2 dni do wyjazdu :roll:

Super dla mnie jest to , że w ogóle Warszawa wyraziła zgodę na mój kolejny turnus i to tak szybko . Spodziewałam się odpowiedzi latem , a wyjazdu jesienią , tym bardziej , że mam karencję do 4 maja :o .A tu dzisiaj taki telefon :o :shock:

Teraz , wiedząc , że mogę jechać z dnia na dzień , będę przygotowana do wyjazdu :D

[ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Duszyczko to nie Ty psujesz tylko oni i nie dawaj sobie wmawiać nierobom :evil: ... jak się zepsuło to się naprawi, nic na siłę :lol: :lol: :lol:
Gieniu nie wyrywaj włosów bo fryzjer nie będzie miał co robić ;) :lol: ... i jak widzę Kobietom bardziej fryzjer potrzebny niż leki :P
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj tak.Fryzjer i kosmetyczka mają magiczną moc.W połączeniu oba "zabiegi" to już jak reanimacja z reinkarnacją razem
:lol:
Dobrze Gieniu wyraziłaś się. Tylko ja tak lubię sobie "pogdybać".Też tak z dnia na dzień prawie bym nie chciała.Święta tylko możesz spędzić w sanatorium. :roll:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hop :!: hop.... :!: Wracamy do domków :!: Koniec opalania się :!: ;) :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Jestem , jestem :lol: :lol:

Nie wzięłam pod uwagę Świąt :oops: , mam nadzieję , ze nic ciekawego mi przed Nimi nie zaproponują , no bo miałabym dylemat . :cry:

Ja mogę jechać bez problemu , ale żebym miała chociaż dzień do wyjazdu .... tak pojechałam rok temu do Kołobrzegu :D w środę po 14-ej dowiaduję się , że jadę , w piątek wieczorem wsiadam do pociągu :D w czwartek po skierowanie i po bilet przy okazji , fryzjerka ,po receptę , w piątek pakowanie :D
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

O rany :o Sorki że tak powiem....ale szybka jesteś. :shock: :kwiat: Ja bym nie wyrobiła się. :oops: Powolniak jestem. :oops: Musisz być super zorganizowana. :roll:
Jak dzień minął?
Ja zaliczyłam spacer po lesie pełnym kwitnących zawilców.Piękny widok.Jak miło jest podglądać przyrodę jak budzi się ze snu zimowego.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dobranoc...💤🌛
ODPOWIEDZ