Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: ANDY12345 »

Nałapałaś dziś słoneczka i nastroju :) i niech Cię otuli we śnie :D ... dobranoc ;)
:serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

Dzień dobry. :serce:
Znowu słońce wita nas z rana. :P
Gość

Post autor: Gość »

Dzień dobry Paczko :kwiat: :serce: :D
Dzień dobry Dusiu :serce:
Gienia :serce: wyjeżdża do sanatorium :o :P
A ja już po i kierat :!: :shock: :lol:
Zapraszam na kawę.
Obrazek
Miłego dnia :serce: :kwiat: :serce:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Ysy. :D Dziękuję za zaproszenie.Przyłączam się fo Ciebie ze swoim kubeczkiem.☕Może i Ty masz ochotę na Anatola? :?: Polecam.
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Witajcie kochani :serce: :serce:
Wróciłam szczęśliwie do domu już we wtorek, ale nie miałam czasu tu zaglądać. Teraz na spokojnie przy kawie mogę nadrobić zaległości. Nie zapomniałam o Was :serce: W sanatorium poznałam cudownych ludzi z którymi się zaprzyjaźniłam i może będziemy mieli jeszcze kiedyś możliwość żeby się spotkać. Jestem zadowolona z zabiegów i z całego pobytu :D
Moja mama też wróciła ze szpitala, martwiłam się o Nią, ale jest już lepiej.
Czytam, że Gienia miała propozycję by wskoczyć na moje miejsce, o tej porze tam jest cudownie, przez trzy tygodnie wszystko się zmieniło, przyroda budzi się do życia, ale rozumiem że to za mało czasu na podjęcie decyzji.
Ysy też szczęśliwie do nas wrócił i oboje wracamy do rzeczywistości, do codziennych obowiązków.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Alutko...ale szybko ten turnus Ci minął. :o :serce: Najważniejsze są mile wspomnienia z takich wyjazdów. Niestety powroty tragiczne.I jeszcze te rozpakowywanie i nadrabianie spraw.brr...
Jednymi słowy witaj Alutko w codzienności tego świata. 🌹🌹🌹🌹🌹Kogoś z Podlasia może poznałaś :?:
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Cześć Duszyczko :serce:
Poznałam wielu wspaniałych ludzi z różnych stron, najwięcej z lubelskiego, parę osób z okolic Warszawy i jedną osobę z okolic Białegostoku, nie spotkałam nikogo z moich stron, chociaż na parkingu widziałam znajomą rejestrację, ale w takim tłumie ciężko wszystkich poznać, tym bardziej, że posiłki są wydawane na dwie tury.
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

O rany ale tempo dopiero co wyjechali a już wrócili. Witamy na pokładzie🌹
Ja biegam ciągle gdzieś i nie mam czasu dla siebie, zmęczona jestem okrutnie ale jeszcze trochę cały przyszły tydzień i wracam do domu.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

alutka 114 pisze: 04 kwie 2019 10:07 Cześć Duszyczko :serce:
Poznałam wielu wspaniałych ludzi z różnych stron, najwięcej z lubelskiego, parę osób z okolic Warszawy i jedną osobę z okolic Białegostoku, nie spotkałam nikogo z moich stron, chociaż na parkingu widziałam znajomą rejestrację, ale w takim tłumie ciężko wszystkich poznać, tym bardziej, że posiłki są wydawane na dwie tury.
Alutko.to ilu kuracjuszy jest tam? Tylko z KRUS-u ?
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 271 razy
Podziękowano: 139 razy

Post autor: GIENIA »

Balbinko ... dbaj o siebie :serce:

Duszyczko ... Granit w Szklarskiej to ośrodek KRUS-u .... w wakacje sa tam tez , bodajże dwa turnusy dla dzieci płatników KRUS ( nie mylić z rolnikami ;) ).... przyjmują też osoby na pobyty komercyjne ... takze z dofinansowaniami ...

Alutko .... mnie do Szklarskiej za bardzo nie ciagnie :oops: , wolałabym Kołobrzeg , ale tym razem nie będe marudzić i pojadę gdzie mnie wyśla , chyba nawet do Jedlca :shock: , za 2 lata prawdopodobnie dostanę stałą i koniec z wyjazdami z KRUS , a tak , może zdążę pojechać jeszcze raz :D
Szczerze mówiąc , a raczej pisząc , nie wiedziałam , ze między turnusami jest dzień przerwy , w nadmorskich tego nie ma :?
Ty kończyłas turnus we wtorek , a mnie proponowano od czwartku :roll:

Ysy ... wrócił z pięknymi laseczkami :D :lol: :lol:

Andrzej ... zaginął :o :shock:
ODPOWIEDZ