Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: Kleinehexe »

Ja tym bardziej tego nie wiem. Mnie o to nie pytaj. Wzajemnie
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Kleinehexe pisze: 18 cze 2021 10:31 No to proszę, miłej lektury. Lubię mężczyzn:
1. Błyskotliwych, by dorównywał mi :roll: intelektualnie.
2. Wyrozumiałych i tolerancyjnych, by mnie nie ograniczał i akceptował moje dziwactwa.
3. Pasjonatów, bym się z nim nie nudziła.
4. Odważnych, by się nie bał pewnej siebie i niezależnej kobiety.
5. Czułych i kochających, bym miała poczucie, że jestem prawdziwą i wyjątkową kobietą.
6. Zadbanych, by moje wrodzone poczucie estetyki nie cierpiało.
7. Zaradnych, by gasił pożary,  które wzniecę przez swoje marzycielstwo.
Wiem, wiem wymagająca jestem, ale cóż tego właśnie potrzebuję, inaczej na długo nie zagrzeję przy nim miejsca
Kleinehexe, moim skromnym zdaniem to minimalne warunki, tyle tylko że jednocześnie spełnione :shock:
Poddaję się bez walki :cry: z uwagi na punkt 4, bo z tą odwagą to różnie u mnie bywało :oops: , a teraz tak na głos myślę, że taka niezależna i pewna siebie kobieta, która przez ognisko przeskoczy może mnie w zakłopotanie wprowadzić :roll:
Muszę się zastanowić 🤔
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oczywiście, że wszystkie mają być spełnione jednocześnie  :D
Przez ognisko to się kiedyś skakało, teraz to już nie koniecznie, ale adrenalinkę nadal lubię poczuć, lubię wyzwania. A z tą odwagą to chodziło mi o to, że nie jestem typem skromnej, cichej i potulnej matki Polki, na jakie się niestety u nas kiedyś kobiety wychowywało. Mam zawsze swoje zdanie i chętnie je wyrażam, nie patrząc czy to się partnerowi podoba czy nie. Choć staram się bardzo,  by nikogo nie urazić, to lubię stawiać na swoim i nie zawsze patrzę na konwenanse. Ale gdy mężczyzna jest zbyt mi uległy, ciapowaty itp. to niestety zmykam.  :D Podsumowując (jak zwykle się rozgadałam :lol: ) potrzebny jest ten upragniony złoty środek: i trochę romantyk, rycerz na białym koniu, i trochę macho, co nie boi się mnie czasem zdominować.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A tak jeszcze dopytam. Nad czym się zastanawiasz?🤔
Awatar użytkownika
Dzia_dek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 26 cze 2013 07:55
Podziękował: 55 razy
Podziękowano: 93 razy

Post autor: Dzia_dek »

Kleinehexe podpowiem Ci nad czym "to ono" się zastanawia. ;)
On się nie może zdecydować czy jest Zenek czy jest Andzia. :roll:
Musi sobie dopiero zajrzeć? :lol: I stąd to całe zastanawianie. :?
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mnie to nie przeszkadza. Może być on, ona czy ono. Ja tylko prowadzę czysto teoretyczne wywody, bo lubię zgłębiać naturę i psychikę ludzką, szczególnie jeśli chodzi o relacje damsko-męskie. Ale uwaga cenna i przydatna. Dziękuję Dziad_dku.😊
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ok, to kto jest bardzo ciekawy i moją psychikę chce poznać:?: Moja propozycja: Musimy się umówić na party rozbierane :lol: :lol: , albo w karty z fantami pograć :lol: :lol: i sprawa się rozjaśni, a Rudą też zabiorę ze sobą, bo Ona wciąż czeka i szuka tego, co szczęściem się nazywa ;)
A u mnie wolność pod każdym względem jest mile widziana :D
To KTO pierwszy odważny na randkę w ciemno :?: :lol: :lol:
Max, Dziadek czy Kleinehexe :?: A może Wszyscy chcą sprawdzić czy ciapowaty nazbyt nie jestem :?: :) Też takich nie lubię, co zdania swego nie mają i po próżniacy gadają, czekając na to, że łóżko samo się zaścieli, albo rozbierze, jak to niektórzy mówią 8-)
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Temat wątku brzmi: Kobiety! Jakich mężczyzn lubicie, o jakich marzycie? Więc się w tym temacie wypowiedziałam i chętnie też czytam, co myślą o tym inni. Ale ty Zenku pomyliłeś to forum z portalem randkowym, delikatnie mówiąc, bo chyba powinnam innego określenie użyć.
Owszem lubię sobie poflirtować, uwielbiam potyczki słowne i intelektualne podszyte niewielką dozą erotyzmu, ale to co ty proponujesz zupełnie mnie nie interesuje, o czym gdzieś już na tym forum pisałam. Uważam nawet, że to co piszesz jest obraźliwe. Kobieta wolna i niezależna to nie kur... :!: Nie będę pisać dalej, bo nie chcę być niemiła. :evil:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A gdzieś ostatnio ktoś napisał na Forum, że tutaj jest bezpiecznie pod każdym względem :roll: , przepraszam Panią najmocniej, a skoro uraziłem to znaczy, że numerologia nie zadziałała :roll: :lol:
Jak to jest, nie wiem, że kiedy na żartach ktoś się nie zna to zaraz mi się obrywa :roll: ,i jak widać na załączonym obrazku, czy wolność słowa jest tu dozwolona :?:
Portal randkowy :cry: , pewnie jako obojniak Forumowy szanse będę miał ogromne :? na popularność, ale nie rozumiem czemu od razu tak ostro mnie traktujsz :?: :oops:
Mnie można ciągle z Rudą zestawiać, a tu proszę jakie słownictwo :twisted:
Cóż jako mężczyzna, nie zgadzam się z Twoim podejściem do tego co powiedziałem i Twoja reakcja dziwi mnie bardzo, bo nie napisałem nic na temat sexu tylko o sprawdzaniu i rozwiązaniu wątpliwości, które są tu pod moim i Rudej adresem wciąż kierowane, jak widać różnie można odebrać słowa, które i tak pokrycia nigdy w realu nie znajdą, a pogadać jak widać nie z każdym mogę, bo od razu podtekstu się w tym co napiszę upatruje, eh życie... Zdrowia dużo życzę z takim luźnym podejściem do tego, co napisałem i być może jeszcze napiszę :twisted:
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Może na żartach się nie znam, to twoja ocena. Randka rozbierana kojarzy mi się dość jednoznacznie i nie proponowałabym jej nawet w żartach, no chyba, że komuś z kim się dobrze znam i czytamy się doskonale między wierszami. Ciebie nie znam, ani Rudej i nic do Was nie mam. Jestem za wolnością słowa, ale Twoje propozycje, nawet jeśli to tylko żart są nie na miejscu (moim zdaniem), bo to nie ten poziom relacji. A skoro mamy tu wolność słowa, to właśnie każdy może pisać co chce i tak jak czuje. Niewybredne słownictwo nie dotyczyło Ciebie, więc nie powinieneś się obrażać. Jasno i dobitnie określiłam tylko swoje stanowisko, by być dobrze zrozumianą. Czy teraz rozumiesz o co mi chodziło?
ODPOWIEDZ