Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...dano Mi dziś "prawo "wyboru" co na obiad ( czytaj Ja lecę do pracy Jak będziesz miał na coś smak to jestem na ..telefonie !!! ..zresztą i tak Ci się uda ) ..czytam oblizuję się i nadal nie wiem co ???
Mam smak na ..kapuśniak z plackami ziemniaczanymi , żołądki na gęsto , czy też w rachubę wchodzi ryba w jarzynach
Matko i Córko chyba jestem przy nadziej ...
odnośnie zupy
Może to nadopiekuńczość osób ,które zajmowały się wychowywaniem małego Darka ,może to cechy ,które wynieśli z domu rodzinnego
ALE ZUPA ZAWSZE BYŁA I jest nadal