Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fanklub Lądka-Zdrój dla kuracjuszy (i nie tylko) zainteresowanych i zauroczonych tą okolicą. Lądek i okolice, sanatoria, co warto zobaczyć, ciekawostki.
Cztery pory roku w Lądku i wszystkie pełne uroku .Ja trafiłam na śnieżny koniec lutego .Jeszcze pamiętam przejazd serpentynami do Złotego Stoku .Ale była adrenalinka A teraz parę fotek pełnych białego puchu ..................... .Droga od Domu Weterana do Wojciecha.[ obrazek zewnętrzny ] ......................... Przejście od Wojciecha w kierunku Adama......................[ obrazek zewnętrzny ]........................Widok na Kaplicę Zdrojową .[ obrazek zewnętrzny ]......................... Droga od Wojskowego pod wyciąg[ obrazek zewnętrzny ] ........................ Stawy Biskupie w promieniach zimowego słoneczka[ obrazek zewnętrzny ]
Niestety na stawach zakaz jazdy na łyżwach a i sprzętu nie było Ale za to na nartkach można było śmigać , no może z tym śmiganiem przesadziłam 200-300 metrów pod górkę od Wojskowego i można się wpinać w orczyk [ obrazek zewnętrzny ]