Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Bajka8 pisze:Ja też wyjeżdżam 27 VI w nocy z Warszawy D.Zach. do 20 Wojskowy Szpital Uzdrowiskowy Krynica Zdrój, jadę po raz pierwszy, więc jeszcze jestem "zielona ".
Witaj Bajka,
ja równiez wyjeżdżam 27 VI z Wawy i do tego samego sanatorium ale super, nie będę musiała sama tarabanić się z walizą do ośrodka tylko będą nas dwie pozdrawiam
Ja tez jadę od 28ego ale z Gdańska i do Sanatorium nad Kryniczanką. Ale wszyscy będą w centrum Krynicy. Tak że licze na spotkanie z Wami 28ego pod Nikiforem o 19