Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Duszyczko ja też tak mam z mamą. Już dziś musiałam wyjść z domu, bo nie chciałam się z nią kłócić. Mój brat powiedział mi, że i tak jestem dzielna, bo on 2 godzin by z nią nie wytrzymał hihi. Drugi brat od tygodnia już się na wszelki wypadek nie odzywa, żeby czasami nie musiał przyjechać. Takie życie, samo życie.
Niestety nie udała się starość Matce naturze.
Ja już współczuję swojej córce. Na razie zauważam jeszcze swoje wady ale przestaję nad nimi panować.Z biegiem czasu chyba jednak nie będę ich wychwytywać.Czlowiek staje się nerwowy. impulsywny.Zły na wszystko wokół.Już wiem z jakiego powodu starsi ludzie tak często chodzą do spowiedzi.
Witajcie Paczko a raczej Mafio olecka
Już chyba w końcu wszedłem na właściwe tory. Opisałem mój pobyt w Wieńcu i zapraszam do lektury. Będę Wam wdzięczny za opinie. a oto link viewtopic.php?f=3&t=20083&start=110
Serdecznie Was pozdrawiam.
Witam słonecznie północ ... ktoś musiał nagrzeszyć bo ciąg dalszy zachmurzenia i pewno popada , ale może wszystko zacznie szybciej rosnąć i zobaczymy wiosnę w pełnej krasie ..... na kakao zapraszam z mleczkiem wiejskim , miłej niedzieli