Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nasza sukunia Tak o niej mówi Zośka) ani nie gryzie,ani nie szczeka,ani nie kopie dołków.....to takie prawie 30 kg psiej łagodności,dobroci i miłości.Też jest zabezpieczana,ale właśnie nie jest ostrzyżona i te paskudztwa mają łatwiej. [ obrazek zewnętrzny ]
Witam Was serdecznie
Może jutro dam radę z Wami pogadusiać
Ostatnio trochę zaniemogłam ale już jestem w domu
Spokojnej nocy i zdróweczka dobrego Wam życzę
Również witam serdecznie
dzisiaj miałam bardzo nerwowy, a potem ...wyczerpujący fizycznie trening w celu odreagowania Udało się Nerwy puściły i teraz zajrzałam do Was Niestety nikogo nie ma